Fotbal intern

Suma pe care Mircea Rednic i-o cere lui Florin Prunea după ce l-a dat în judecată: 1 milion de euro! Reacţia oficialului dinamovist: “Nu e normal ca antrenorul să dea bani la club!”

27.01.2020 | 20:21
Suma pe care Mircea Rednic io cere lui Florin Prunea dupa ce la dat in judecata 1 milion de euro Reactia oficialului dinamovist Nu e normal ca antrenorul sa dea bani la club
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic şi Florin Prunea se vor lupta în următoarele luni în sălile de tribunal, după ce actualul antrenor al lui Poli Iaşi i-a dat în judecată pe managerul lui Dinamo. 1 milion de euro este suma cerută de Rednic drept daune pentru declaraţiile pe care Prunea l-a făcut despre el.

Mircea Rednic l-a dat în judecată pe Florin Prunea şi îi cere 1 milion de euro. “Cu siguranţă voi câştiga”

Mircea Rednic s-a ţinut de ameninţări şi chiar l-a dat în judecată pe Florin Prunea. Dezvăluirea a fost făcută chiar de actualul manager general al lui Dinamo, acesta afirmând că Rednic şi fiica sa, Luana, l-au acţionat în instanţă şi îi cer, nici mai mult nici mai puţin, de 1 milion de euro daune!

ADVERTISEMENT

“Rednic şi fiică-sa m-au dat în judecată pentru declaraţiile mele. Cu siguranţă că voi câştiga. Îmi cere 1 milion de euro”, a spus Prunea la emisiunea Fotbal Club de la Digisport.

Prunea şi-a mai îndulcit discursul în ceea ce-l priveşte pe fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare şi a explicat că lui, personal, nu i se pare normal ca un tehnician să dea bani la club, aşa cum a făcut Rednic la Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Nu e normal ca antrenorul să dea bani la club. Ce pot să-i mai spun eu din punct de vedere al conducătorului?! Cum să-l mai trag de mânecă pe antrenor, câţi bani s-au luat la transferul ăla, de ce a fost jucătorul ăla adus..Nu mai pot să zic nimic! Şi nu e în regulă”, a spus Prunea.

“Suporterii să fie atenţi ce acţiuni vor primi”

Declaraţiile lui Prunea au fost mult mai acide în trecut, acesta acuzându-l în mod direct pe Rednic şi pe fiica sa, Luana, de comisioane imense luate la transferurile de jucători.

ADVERTISEMENT

Acest profitor şi fiica lui au căpuşat clubul Dinamo! Au încasat sute de mii de euro din comisioane! Fabbrini a fost îndepărtat de la Dinamo pentru că transferul nu s-a făcut prin firma fiică-sii. Aceeaşi regie şi la Gnohere, şi la Salomao şi au încercat şi cu Montini acum. Ăștia vindeau și câinii de la Săftica! A fost jaf armat ce a făcut Rednic! Ar fi luat comisioane de la 12-13 jucători!”, erau afirmaţiile lui Prunea în vară.

Prunea a comentat şi informaţia care spune că suporterii vor intra în curând în acţionariatul lui Dinamo, aceasta fiind dezvăluită de FANATIK încă din luna noiembrie. 

ADVERTISEMENT

“Eu le-am zis fanilor să fie foarte atenţi dacă vor să dea bani la Dinamo. Bravo lor, dar să aibă mare grijă! Să vadă ce acţiuni vor primi”, a fost afirmaţia lui Prunea.

ADVERTISEMENT