Life

Suma pe care o cere acum Călin Geambașu pentru un spectacol. Traian Băsescu și Liviu Dragnea au plătit bani grei ca să le cânte

Călin Geambașu a împlinit 20 de ani cu trupa și este fericit că are mulți abonați pe canalul de YouTube al trupei, Călin Geambașu Band. Am aflat cât costă să îți cânte la un eveniment.
18.05.2022 | 19:12
Suma pe care o cere acum Calin Geambasu pentru un spectacol Traian Basescu si Liviu Dragnea au platit bani grei ca sa le cante
Călin Geambașu crede că cifra 7 îi aduce noroc. Câți fani are pe Canalul de YouTube și cât te costă să îi aduci la un eveniment pe el și pe trupa lui. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Călin Geambașu a împlinit 20 de ani cu trupa și se mândrește că are aproape 80 000 de abonați pe canalul de YouTube al trupei, Călin Geambașu Band. Cu toate că s-au “scurs” atâția ani, trupa artistului, care a trecut pe la Școala Vedetelor a regretatului Titus Munteanu, a rămas pe piața muzicală de la noi.

Călin Geambașu, 20 de ani de activitate cu trupa. Cât te costă să îți cânte

Călin Geambașu a fost implicat în organizarea evenimentelor private cu ștaif de la noi, alături de formația sa. Artistul și trupa lui, Călin Geambașu Band, au participat la peste 1000 de evenimente, unde au fost invitați să susțină programe artistice. Conform unor surse FANATIK, prețul cerut pentru un show susținut de artist și de colegii săi se ridică la 7000 de euro.

ADVERTISEMENT

A cântat la nunta Elenei Băsescu, dar și a fiului lui Liviu Dragnea

Nu e de mirare ținând cont că, de-a lungul anilor, Călin și formația sa au cântat pentru personalități din toate domeniile, printre care se numără Traian Băsescu, Alina Gorghiu, Corina Crețu, Liviu Dragnea, Ion Țiriac, Nadia Comăneci, Cristi Chivu, Adi Mutu, Cristi Borcea, familia Becali, familia Halep și lista continuă.

Fostul președinte al României l-a felicitat după prestația avută la nunta Elenei Băsescu din 2012, iar căsătoria fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul anului în 2018.

ADVERTISEMENT

”Sunt bucuros că am rămas în domeniu și după 20 de ani de activitate. O cifră unică, realizabilă doar ieri, cu un număr de abonați YouTube: 77.777”, a declarat, pentru FANATIK, Călin Geambașu.

”La începutul anilor 2000, tatăl meu nu mai avea trupă în mod constant, dar asta nu m-a descurajat.”

Interesant este că Petre Geambașu, alături de care Călin a cântat câțiva ani, nu avea în permanență o trupă până în anul 2006, când au început amândoi proiectul la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii-concurs, în primii ani, numai Călin și solistele trupei lui cântau vocal melodiile din fiecare ediție a emisiunii, indiferent de stilul muzical impus, adunându-se astfel, sute de melodii interpretate, în timp.

Chiar dacă de peste 20 de ani sunt un artist independent, de când mi-am întemeiat trupa proprie (după contractele și premiile din perioada cu Școala Vedetelor și cu casele de discuri cu care am lucrat atunci și după ce am plecat din trupa tatălui meu, în 2001), rezultatul acesta de azi nu este rodul unui succes solitar, ci ca urmare a dăruirii întregii mele echipe, indiferent de componența ei din diferite perioade, în funcție de contractele în derulare.

ADVERTISEMENT

Am avut și am în continuare plăcerea și onoarea de a avea alături oameni care își respectă meseria cu responsabilitate, pasiune și disponibilitate la efort, fie că sunt dansatori, echipă tehnică, dj, soliști sau instrumentiști. 

Deși cu toții au și alte ocupații profesionale, momentele când ne vedem și cântăm sunt adevărate prilejuri de bucurie autentică și spirit de echipă. Îi iubesc și îi prețuiesc enorm! Ei nu știu cu câtă admirație îi privesc pe fiecare în parte, când le observ acțiunile uzuale, fiindcă realizez perfect că datorită lor astăzi sunt unde sunt. Le mulțumesc infinit! ”, a declarat Călin Geambașu pentru FANATIK.

”În acești 20 de ani am avut șansa de a vedea toate orașele și zonele României”

În cei 20 de ani de activitate, toți și-ai întemeiat familii. Ani de zile au mers împreună în vacanțe, cu autocare închiriate sau mașini proprii.

”În acești 20 de ani, aproape toți ne-am întemeiat familii și ne creștem copiii, pregătindu-i pentru viitor. Niște ani la rând, mergeam împreună în vacanțe prin Grecia, fiind nevoie să închiriem un autocar sau alteori mergeam cu mașini proprii. Ne adunam cu zecile, cu familie, copii. Amintiri vii și splendide. Poate reluăm obiceiul, după încheierea pandemiei și a tensiunilor militare…

Datorită îndeletnicirii noastre, în acești 20 de ani am avut șansa de a vedea toate orașele și zonele României, în ani diferiți, observând astfel etapele de dezvoltare ale regiunilor țării”, mai spune Călin Geambașu.

”Alături de colegii mei din Școala Vedetelor, am avut turnee în toată țara”

Alături de colegii lui de la Școala Vedetelor, Călin Geambașu a avut turnee în toată țara. Consideră că din anii 90 și până acum, România s-a dezvoltat foarte mult.

”Vedeam cum de la an la an, oameni curajoși investeau în locații tot mai frumoase, făcând să crească fiecare zonă în parte, creând noi locuri de muncă și totodată ambiente propice distracției oamenilor. 

Pot foarte ușor să fac aceste comparații, fiindcă în anii ’90, alături de colegii mei din Școala Vedetelor, am avut turnee în toată țara, observând astfel, involuntar, cum se scria istoria evoluției României sub ochii mei. Mii și mii de km aproape în fiecare an… Țara noastră s-a dezvoltat mult de atunci și până acum”, susține artistul.

”Tot ce au investit în noi s-a regăsit ulterior în bucuria pe care am putut să o oferim mai departe”

Artistul ține să le mulțumească tuturor celor care au crezut în el și în colegii lui din echipa sa. ”Pentru reușitele noastre din ultimele două Decenii, vreau să le mulțumesc tuturor companiilor și familiilor care și-au încredințat priceperii noastre evenimente importante din viețile lor, Președintele țării, miniștri, parlamentari sau oameni de afaceri. 

Îi asigur că tot ce au investit în noi s-a regăsit ulterior în bucuria pe care am putut să o oferim mai departe și altor oameni, funcționând ca un aeroport al emoțiilor frumoase, al profesionalismului și a stării de bine perpetuate peste ani. Fără ei, nu am fi reușit. Respect și gratitudine din partea mea și a echipei!”,  a mai mărturisit interpretul.

”Când încă trăia Mălina, am filmat în lunile Iunie și Iulie, aproape 80 de videoclipuri”

Călin Geambașu explică cum în perioada în care trăia solista Mălina Olinescu, trupa a filmat în două luni, circa 80 de videoclipuri.

”În anul 2011, când încă trăia Mălina, am filmat în lunile Iunie și Iulie, aproape 80 de videoclipuri ce se găsesc astăzi pe YouTube și care au strâns peste 65 de milioane de vizualizări! În 2018 am mai filmat alte 20 de clipuri, tot cu camere profesionale și echipe dedicate. 

Rezultatul obținut în ani, recunosc, este surprinzător de bun, întrucât este mult peste ce ne-am propus inițial ca reușită, fiindcă în acea perioadă, performanța YouTube era mult mai redusă decât în e ziua de azi. 

Le mulțumim tuturor admiratorilor noștri și le promitem că la anul vom face alte filmări, la fel de profi și pe care să le privească cu drag oricând! Să fie armonie!”, a transmis Călin.

Călin Geambașu a fost la Școala Vedetelor

Călin Geambașu, în vârstă de 45 de ani, este un solist vocal, compozitor, orchestrator, manager artistic și instrumentist. S-a numărat printre tinerii care au făcut parte din proiectul Școala Vedetelor de la TVR.

Mai târziu și-a făcut propria trupă. În formația lui a cântat și regretata Mălina Olinescu. Timp de cinci ani, în perioada 2002-2007 a fost căsătorit cu Lavinia Geambașu. Are un fiu de 13 ani și jumătate, pe nume DaviN, din relația cu logodnica lui, Angelica Cadar.

 

ADVERTISEMENT