Life

Suma pentru care Loredana Groza a acceptat să pozeze goală! Este o mică avere

28.05.2020 | 15:49
Suma pentru care Loredana Groza a acceptat sa pozeze goala Este o mica avere
Loredana Groza a fost plătită regește să pozeze goală în Playboy. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În luna noiembrie a anului 2000, revista Playboy aniversa un an de existență pe piața românească și marca acest eveniment printr-un pictorial de senzație cu una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică ușoară de la noi. Este vorba despre nimeni alta decât Loredana Groza, posesoarea unei voci cameleonice cu care cucerea încă de la o vârstă fragedă marile scene ale țării, dar și a unui trup de invidiat.

Suma colosală cu care Loredana Groza a fost convinsă să pozeze goală

Chiar dacă era lipsită de inhibiții și aborda cu mare ușurință cele mai sensibile subiecte, îndrăgita artistă nu se lăsa convinsă cu una, cu două să își etaleze formele voluptoase în paginile celebrei reviste pentru bărbați. Până la urmă, Lori a acceptat să pozeze goală, însă imaginile aveau să-i coste scump pe cei de la Playboy.

ADVERTISEMENT

12.000 de euro a primit jurata de la Next Star pentru a accepta să se lase răsfățată de obiectivul aparatului de fotografiat. Deși suma este amețitoare, nu poate rivaliza cu cea încasată de Andreea Antonescu pentru celebrele fotografii nud, susține Dan Capatos, care dezvăluie astfel secrete ținute ascunse vreme de 20 de ani.

30.000 de euro Andreea Antonescu. A avut cel mai mare onorariu. Loredana Groza a luat 12.000. Noi aveam un sondaj prin care îi rugam pe cititori să ne spună pe cine vor să vadă pe copertă: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu şi Andreea Esca”, a declarat îndrăgitul realizator TV.

ADVERTISEMENT

Loredana a rămas la fel de îndrăzneață. Youtube i-a restricționat un videoclip pe motiv că are imagini prea explicite

Și dacă vă gândeați că timpul a reușit să o „cumințească” pe Lori din Onești, ei bine, trebuie să știți că îndrăgita artistă a rămas la fel de îndrăzneață ca în tinerețe. De altfel, la cei 50 de ani ai săi, ne demonstrează că vârsta nu este altceva decât un simplu număr trecut în buletin.

Nu ne credeți? Urmăriți videoclipul celei mai recente melodii ale sale și vă veți convinge cu siguranță, în cazul în care aveți peste 18 ani. Nu de alta, dar scenele sunt atât de fierbinți încât Youtube a decis să restricționeze accesul, măsură care bineînțeles că nu a fost tocmai pe placul cântăreței.

ADVERTISEMENT

Compusă chiar de ea, „Sex pe canapea” aduce în prim-plan cea mai naturală activitate a ființei omenești, dar și sentimentul de care are aceasta parte atunci când realizează că a întâlnit în sfârșit jumătatea, sufletul său pereche. În plus, Loredana ne îndeamnă să avem curajul să decidem ce ne face fericiți și să urmăm acest drum, indiferent de consecințe.

E un cântec pe care l-am scris cu câteva luni în urmă. Este o melodie foarte personală. Cred foarte mult în a-ţi scrie muzica, iar titlul poate părea puţin aşa, după 12 noaptea, dar este un contrapunct de fapt al acestei lumi în care trăim. Din păcate, puteţi da click pe el pe YouTube dacă aveţi peste 18 ani.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu de ce s-a pus această restricţie, pentru că este artă, nu este absolut nimic ieşit din tiparele normalităţii. Şi cred că de la vârsta de 14 ani trebuie să înveţi cel mai mult despre sex, mai ales în ziua de azi, în care tinerii şi copiii au acces la lucruri foarte grave şi foarte nepotrivite pentru vârsta lor.

Ei au cel mai mult nevoie să înveţe să iubească cu adevărat şi să aprecieze o relaţie aşa cum trebuie. De ce spun asta? Pentru că, în ziua de azi, dragostea a devenit mai mult virtuală. Internetul şi social media au transformat totul. Este mai simplu să ai o relaţie la un click distanţă decât cu cel de lângă tine”, a declarat Loredana, într-o intervenție la Europa FM.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori