Fotbal intern

Suma reală cu care i-a împrumutat Mircea Rednic pe șefii lui Dinamo. “Ceilalți sunt plăcerea dânsului!”

12.02.2019 | 21:21
Suma reala cu care ia imprumutat Mircea Rednic pe sefii lui Dinamo Ceilalti sunt placerea dansului

Alexandru David, președintele lui Dinamo București, a dezvăluit suma reală cu care i-a împrumutat Mircea Rednic, antrenorul din Ștefan cel Mare, pe oficialii echipei de când a acceptat să revină pe banca tehnică a “câinilor”.

Alexandru David susține că Mircea Rednic le-a dat șefilor de la Dinamo 200.000 de euro prima dată, iar apoi i-a recuperat din drepturile TV. Mai mult, antrenorul din Ștefan cel Mare le-a mai dat dinamoviștilor 100.000 de euro luni, 11 februarie.

Care este suma reală cu care i-a împrumutat Mircea Rednic pe șefii lui Dinamo

”Este adevărat, a împrumutat clubul. A dat 200.000 de euro înainte și i s-au returnat din drepturile TV. Iar acum ne-a mai dat 100.000 de mii de euro ieri. Banii pe care-i dă ca prime sunt plăcerea dânsului.

Domnul Rednic își dorește atât de mult să reușească, investește atât de mult timp, pe lângă bani, încât mie mi se pare că aleargă la maraton iar eu alerg din spate după el. Îmi doresc să-i iasă pentru că cine vine și pune totul la bătaie eu zic că merită să-i iasă”, a declarat Alexandru David la Fotbal Club de la Digi Sport.

Jucătorii lui Dinamo au primit prime de la Mircea Rednic

Mircea Rednic la un meci jucat de Dinamo în Ștefan cel Mare

Asta nu este primul gest de iubire făcut de Mircea Rednic pentru clubul din Ștefan cel Mare . Într-un interviu acordat pentru FANATIK.RO, “Puriul” a dezvăluit că a renunțat la salariul său pentru a transfera jucători la Dinamo în această iarnă. Mai mult, antrenorul a decis să le dea o primă jucătorilor săi după victoria cu Sepsi OSK, scor 1-0. Astfel, FANATIK.RO a aflat că fotbaliștii din Ștefan cel Mare au încasat de la Mircea Rednic câte 1.000 de euro pentru succesul de la Sfântu Gheorghe.

După 23 de meciuri jucate în sezonul 2018 – 2019, Dinamo se află pe locul 11, cu 28 de puncte. Gruparea antrenată de Mircea Rednic speră să prindă un loc de play-off, dar trebuie să câștige toate cele trei meciuri care mai sunt de jucat din sezonul regulat. Câinii se vor duela cu FC Botoșani, Dunărea Călărași și Concordia Chiajna și așteaptă ca echipele din față să se încurce în ultimele trei runde.