Life

Suma ridicolă pentru care s-a judecat Teo Trandafir! Cea mai bine plătită vedetă de la Kanal D a pierdut procesul

Teo Trandafir, cea mai bine plătită vedetă TV de la Kanal D, s-a judecat pentru o sumă de bani ridicolă cu furnizorii ei de gaze și a și pierdut procesul, fiind obligată să plătească ceea ce ar fi consumat.
01.04.2022 | 20:25
Suma ridicola pentru care sa judecat Teo Trandafir Cea mai bine platita vedeta de la Kanal D a pierdut procesul
Teo Trandafir s-a judecat pentru o sumă infimă cu furnizorul ei de gaze și a pierdut procesul / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea show-ului care îi poartă numele de la Kanal D, Teo Trandafir, este, cu siguranță extrem de ocupată cu emisiunea pe care o are la TV. Acesta poate fi și ”motivul” pentru care a ajuns în situația de a fi dată în judecată fiindcă nu a plătit gazele consumate, problema banilor fiind una care pare chiar imposibil de crezut.

Teo Trandafir s-a judecat pentru o sumă ridicol de mică

Teo Trandafir a fost dată în judecată, anul trecut, de furnizorul pe care și l-a ales pentru gaze. Procesul a avut loc după ce vedeta TV de la Kanal D a fost notificată, în repetate rânduri, să își plătească datoriile pe care le avea, dar, cumva, nu a făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

Devenită ”pârâtă” în fața magistraților, după ce societatea nu a mai avut nicio altă posibilitate de a-și recupera banii, prezentatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D a fost judecată într-un proces care a avut obiectul ”cerere de valoare redusă”.

Mai exact, prezentatoarea trebuia să plătească o datorie care era cu mult sub salariul ei pentru o zi, suma pe care a avut-o de înapoiat, după ce a pierdut procesul, fiind una ridicol de mică pentru o vedetă de talia ei.

ADVERTISEMENT

Câți bani a avut de plătit Teo Trandafir

Conform sentinței dată împotriva lui Teo Trandafir, furnizorul de gaze care rămăsese neplătit și a emis nenumărate avertismente și cereri către prezentatoarea TV avea de recuperat o sumă care este, cu siguranță, infimă pentru cea mai bine plătită vedetă de la Kanal D.

”Admite cererea, având ca obiect pretenţii – cerere cu valoare redusă privind pe reclamanta Engie România SA (fostă Gdf Suez Energy România SA) şi pe pârâta Trandafir Teodora Virginia. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 778,47 lei reprezentând contravaloare servicii prestate.

ADVERTISEMENT
Teo Trandafir
Teo Trandafir a pierdut procesul în care se judeca pentru o sumă ridicol de mică / Foto: captură portal.just.ro

Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei în cuantum de 50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în taxă judiciară de timbru”, se arată în sentința dată de judecători, anul trecut, în procesul în care a fost implicată vedeta de la Teo Show.

Câți bani câștigă Teo Trandafir de la Kanal D

Totalul de plată, conform instanței – 828,47 lei, adică mult sub 200 de euro-, este, cu siguranță, o sumă pe care, oricând, Teo Trandafir și-o poate permite. Nu de altceva, dar, conform informațiilor FANATIK, ea este cea mai bine plătită dintre vedetele de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor noastre, Teo Trandafir câștigă, în fiecare lună, în jur de 12.000 de euro de la Kanal D, sumă care, tradusă în bani românești înseamnă aproximativ 60.000 de lei, mai mult decât câștigă, într-un an, un român cu salariul mediu pe economie.

De altfel, pe holurile televiziunii la care lucrează Teo Trandafir de ani buni se vorbește fără ascunzișuri despre banii pe care îi câștigă vedeta show-ului de amiază, ea având un onorariu mult peste cele ale altor prezentatori precum Bursucu`, Christian Sabbagh sau Simona Pătruleasa. Ba chiar, spun gurile rele, restul vedetelor de acolo visează chiar să ajungă măcar la jumătate din banii pe care îi câștigă prezentatoare Teo Show…

Teo Trandafir, ghinionistă când vine vorba de procese

Teo Trandafir nu pare să aibă prea mult noroc când vine vorba de procesele prin care a fost nevoită, de-a lungul vieții, să treacă. Mai exact, în urmă cu vreo șase ani, după ce câștigase un proces cu o fostă asociată de-ale sale, vedeta Kanal D s-a trezit dată în judecată chiar de avocații care au reprezentat-o și care i-au adus câștig de cauză.

Motivul, culmea, este același ca și în cazul furnizorilor de gaze în fața cărora a pierdut procesul: nu a plătit onorariile pentru serviciile care i-au fost prestate. Și la acea dată, ca și acum, Teo Trandafir pierdea procesul, vedeta fiind nevoită să scoată bani din buzunar pentru a achita serviciile de care a beneficiat.

ADVERTISEMENT