Sport

Suma uluitoare pe care o va încasa Erling Haaland doar din bonusuri dacă face „tripla” cu Manchester City

Ce sumă va încasa Erling Haaland dacă va câștiga toate trofeele la Manchester City. Atacantul norvegian are stipulate în contract sume uluitoare.
08.05.2023 | 15:35
Suma uluitoare pe care o va incasa Erling Haaland doar din bonusuri daca face tripla cu Manchester City
Erling Haaland ar putea încasa bonusuri uriașe dacă va reuși „tripla” cu Manchester City. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Erling Haaland este omul record la Manchester City chiar în primul sezon petrecut pe Etihad Stadium. Echipa antrenată de Pep Guardiola are șansa să termine sezonul cu trei trofee, iar o astfel de performanță i-ar aduce atacantului norvegian în buzunar o sumă colosală.

Suma uluitoare pe care ar putea să o încaseze Erling Haaland doar din bonusuri

Erling Haaland a doborât record după record după transferul din vară de la Borussia Dortmund la Manchester City pentru „doar” 60 de milioane de euro. Ultima mare realizare a atacantului norvegian a avut loc în urmă cu două etape, la victoria cu West Ham, scor 3-0, când a devenit cel mai bun marcator într-un singur sezon de Premier League cu 35 de goluri.

ADVERTISEMENT

Numărul de reușite poate fi îmbunătățit, ținând cont că Manchester City mai are patru meciuri de jucat în campionat până la finalul sezonului. În acest final de sezon, Manchester City luptă pe trei fronturi: Liga Campionilor, Premier League și Cupa Angliei. Dacă va reuși să obțină toate cele trei trofee cu Manchester City, Erling Haaland va încasa în total 5,6 milioane de euro doar din bonusuri.

Potrivit The Sun, superstarul norvegian va încasa 1,1 milioane de euro dacă Manchester City va câștiga Liga Campionilor sau Premier League. „Cetățenii” o înfruntă pe Real Madrid în turul din semifinalele celei mai tari competiții europene inter-cluburi, marți, 9 mai, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Erling Haaland va câștiga o sumă uluitoare dacă face „tripla” cu Manchester City

Totodată, Erling Haaland va încasa aproximativ 400.000 de euro dacă Manchester City se va impune în Cupa Angliei. Echipa antrenată de Pep Guardiola o are adversară în finală pe rivala Manchester United. Partida de pe Wembley Stadium va avea loc pe 3 iunie.

De asemenea, „Bestia” mai are stipulate în contract alte bonusuri care țin de performanțele individuale, iar suma finală se ridică la 5,6 milioane de euro. După ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Premer League într-un singur sezon, Erling Haaland a dat dovadă de modestie.

ADVERTISEMENT

Atacantul norvegian a fost încântat de performanța care va intra direct în istoria fotbalului britanic. „Sunt foarte fericit și mândru… și bineînțeles că știam de record. Jack Grealish și cu mine am vorbit înainte de meci și mi-a spus că vrea să-mi dea assist-ul pentru record. A fost pasa perfectă. A fost un sentiment frumos. Nu mă gândesc la noi recorduri”, a declarat Erling Haaland.

Kevin De Bruyne, titular cu Real Madrid

Kevin de Bruyne a fost omul meciului în partida pentru titlu, câștigată de Manchester City categoric cu Arsenal, scor 4-1. Mijlocașul belgian a înscris de două ori și a oferit o pasă decisivă în meciul cu „tunarii”. După meci, Pep Guardiola a anunțat că De Bruyne s-a accidentat, iar belgianul a lipsit în meciurile cu Fulham și West Ham.

ADVERTISEMENT

Totuși, Kevin de Bruyne și-a revenit în timp util pentru „dubla” de cinci stele cu Real Madrid din semifinalele Ligii Campionilor. Mai mult decât atât, De Bruyne a fost titular în victoria lui City, scor 2-1 cu Leeds în ultima etapă din Premier League.

ADVERTISEMENT