Fotbal intern

Suma uriașă pariată de Stelian Ogică la Concordia – FCSB. “Mă macină inspirația asta!”

16.02.2019 | 08:42
Suma uriasa pariata de Stelian Ogica la Concordia  FCSB Ma macina inspiratia asta

Stelian Ogică, socrul lui Adrian Roportan, a pariat o sumă uriașă pe victoria formației Concordia Chiajna în meciul pe care ilfovenii îl vor juca împotriva FCSB-ului, luni, 18 februarie, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Stelian Ogică are mare încredere în echipa pentru care evoluează ginerele său, iar acesta a decis să facă un pariu subiectiv. Ogică a dezvăluit că a pariat inclusiv că Adrian Roportan, cel care s-a însurat în urmă cu un an cu fiica sa, va înscrie în meciul cu FCSB, iar cota este de 7.25.  Mai mult, Concordia Chiajna are o cotă între 6 și 7 la casele de pariuri pentru o victorie, în timp de vicecampioana României e cotată cu 1.40 – 1.50.

Stelian Ogică a pariat o sumă uriașă la meciul Concordia – FCSB

Mă macină tare inspirația asta. În condițiile câștigului, trebuie să vin cu geanta. Sunt stelist, mult mai stelist decât cei care se perindă în jurul echipei Steaua”, a spus Stelian Ogică pentru ProTV.

Ultimul meci în care Concordia Chiajna a reușit să obțină un punct a fost cel jucat pe terenul celor de la FC Viitorul Constanța, scor 0-0, pe 10 noiembrie 2018. După aceea, pentru ilfoveni au urmat opt înfrângeri consecutive. Concordia Chiajna și FCSB s-au întâlnit în Liga 1 Betano de 15 ori, iar ilfovenii au obținut două victorii, o remiză și au fost învinși de 12 ori de gruparea roș-albastră.

Harlem Gnohere în meciul FCSB – Concordia Chiajna

FCSB, 5 înfrângeri în 23 de meciuri

După 23 de etape jucate în Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, Concordia Chiajna se află pe locul 13, cu 17 puncte, după ce a bifat 4 victorii, 5 remize și 14 eșecuri. De partea cealaltă, vicecampioana României se află pe poziția a 2-a, cu 44 de puncte. Gruparea antrenată de Mihai Teja are 13 victorii, 5 remize și 5 înfrângeri în cele 23 de meciuri jucate până în prezent.

Romario Benzar se duelează pentru un balon cu Petre Ivanovici. Stelian Ogică a pariat o sumă uriașă la meciul Concordia - FCSB
Romario Benzar se duelează pentru un balon cu Petre Ivanovici. Stelian Ogică a pariat o sumă uriașă la meciul Concordia – FCSB

Meciul dintre Concordia Chiajna și FCSB se joacă luni, 18 februarie, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Întâlnirea este transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.