Life

Suma uriașă pe care a plătit-o Elena Băsescu pentru școala copiilor. E ireal câți bani a dat

Suma uriașă plătită de Elena Băsescu pentru școala copiilor ei. Este ireal câți bani a dat fiica cea mică a lui Traian Băsescu.
16.06.2023 | 17:34
Suma uriasa pe care a platito Elena Basescu pentru scoala copiilor E ireal cati bani a dat
Suma uriașă pe care a plătit-o Elena Băsescu pentru școala copiilor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Care este suma uriașă de bani pe care Elena Băsescu a plătit-o pentru școala copiilor. Nu oricine își poate permite aceste costuri. Cei trei copii ai fiicei fostului președinte urmează cursurile unei instituții private.

Suma uriașă pe care a plătit-o Elena Băsescu pentru școala copiilor

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu este mama a trei copii și a mers cu ei la serbarea de final de an școlar, împreună cu mama fostului ei soț, Bogdan Ionescu. Bunica acestora s-a fotografiat cu micuții, iar imaginile au fost postate de Elena Băsescu pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

“Toată lumea o iubește pe bunica”, a scris aceasta în dreptul imaginii cu fiul ei și cu bunica acestuia. Vedeta a postat, de asemenea, și o imagine cu fiicele ei, în dreptul căreia a sciris “My girls (n.r. Fetele mele)”.

Elena Băsescu ține foarte mult la educația copiilor ei, motiv pentru care i-a înscris la o instituție privată, care are mai multe nivele, adică preșcolar, primar, gimnazial și liceu.

ADVERTISEMENT

Traian Junior (8 ani) și Sofia Anais (9 ani) sunt la școală, iar Anastaia (4 ani) se află încă la grădiniță. Pentru educația copiilor ei, Elena Băsescu scoate din buzunar sume de bani destul de mari.

Pentru fiecare unitate în parte, există mai multe taxe de școlarizare. Taxa de înscriere pentru grădiniță este de 650 de euro, iar cea anuală e de 755 de euro pe lună sau la 9.060 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

În taxă sunt incluse două mese principale, adică mic dejun și prânz, precum și două gustări. Taxa include, totodată, toate activitățile din program și cele extrașcolare.

La școală, la cursurile primare, există și o taxă de testare, în vederea admiterii, în valoare de 150 de euro. Taxa percepută pentru înscriere este de 650 de euro, notează unica.ro.

ADVERTISEMENT

Taxa anuală de școlarizare este de 12.240 de euro, dar se poate plăti lunar suma de 1020 de euro pe lună. În aceasta sunt incluse mesele principale (micul dejun și prânz) și două gustări. Sunt incluse și activitățile extracuriculare (cluburile), precum și pregătire remedială și pentru performanță.

Elena Băsescu își crește singură copiii

Elena Băsescu are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, Sofia și Traian, dar și o fetiță din relația cu Cătălin Tomată. Fiica lui Traian Băsescu îi crește singură pe cei trei copii, de care este foarte mândră.

ADVERTISEMENT