Sport

Suma uriașă pe care Gerard Pique o cere de la Shakira după despărțire. Câţi bani vrea ca să renunţe la custodia copiilor

Gerard Pique se luptă cu Shakira pentru custodia celor doi băieți, Sasha și Milan, iar fotbalistul Barcelonei este dispus să renunțe la aceasta pentru o sumă exorbitantă.
28.07.2022 | 18:59
Suma uriasa pe care Gerard Pique o cere de la Shakira dupa despartire Cati bani vrea ca sa renunte la custodia copiilor
12 ani au fost împreună Gerard Pique și Shakira, care au doi copii. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira a zguduit lumea mondenă, iar jucătorul Barcelonei este dispus să renunțe la custodia copiilor pentru o sumă uriașă.

Scandal între Gerard Pique și Shakira, care s-au despărțit în luna iunie după 12 ani de relație

Cei doi se luptă în acest moment pentru custodia copiilor, iar fundașul central spaniol e dispus să îi acorde custodia copiilor Sasha și Milan cântăreței.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul pune însă două condiții greu de acceptat pentru ca Shakira să se mute împreună cu cei doi copii în Statele Unite, la Miami.

Pique pretinde achitarea unei datorii mai vechi de 400.000 de dolari și să îi cumpere anual cinci bilete la clasa businees pe ruta Barcelona – Miami, pentru a-i putea vizita pe cei doi copii.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au despărțit după ce fotbalistul a înșelat-o

Unul dintre cele mai celebre cupluri din lume s-a destrămat după ce Pique a înșelat-o pe Shakira când se afla în Suedia.

Fundașul Barcelonei a fost surprins alături de amantă, o frumoasă blondă. Pique a mers în vacanță la Stockholm în calitate de invitat al evenimentului „Brilliant Minds”, conform El Periodico.

ADVERTISEMENT

Gerard Pique a participat din postura de CEO al firmei Kosmos, care are ca obiect dezvoltarea proiectelor sportive. Conform sursei citate, într-una dintre seri Pique a ieșit într-un local însoțit de o frumoasă domnișoară, al cărei nume nu a fost încă aflat.

Cei doi au fost fotografiați de un fan, iar poza s-a viralizat rapid pe Internet. Tânăra are 22 de ani și lucra ca ospătăriță. În urma acestui incident, Shakira a decis să pună capăt relației cu Gerard Pique, conform presei din Spania.

ADVERTISEMENT

Shakira i-a cerut lui Pique să semneze cu Inter Miami dacă vrea să își mai vadă copiii

Shakira i-a pus lui Gerard Pique o condiție greu de digerat dacă vrea să își mai vadă copiii. Deși mai are contract cu Barcelona încă doi ani, celebra cântăreață l-a forțat să se transfere la Miami dacă vrea să îi mai vadă pe Sasha și Milan.

Jucătorul de 35 de ani nu are de gând să facă acest lucru, iar Shakira le-a interzis părinților lui Pique să își mai vadă nepoții.

Potrivit jurnaliștilor de la Marca, Shakira e dispusă să lupte până în pânzele albe pentru custodia copiilor și și-a angajat doi dintre cei mai buni avocați din lume.

ADVERTISEMENT