Fotbal international

S-a aflat! Suma halucinantă pe care o plăteşte Real Madrid pentru transferul şi salariul lui Eden Hazard

07.04.2019 | 10:55
Sa aflat Suma halucinanta pe care o plateste Real Madrid pentru transferul si salariul lui Eden Hazard

Real Madrid cheltuie o avere în afacerea Eden Hazard. După ce Zinedine Zidane i-a spus lui Florentino Perez că belgianul este starul în jurul căruia va organiza echipa din vară conducerea galacticilor este acum pregătită să treacă la fapte. Adică să se înțeleagă cu Chelsea asupra sumei de transfer, întrucât jucătorul este sub contract cu londonezii până în vara lui 2020 și să stabilească toate detaliile salariului pe care îl va avea Hazard pe Santiago Bernabeu.

Suma uriașă pe care o plătește Real Madrid pentru transferul și salariul lui Eden Hazard

Este evident că lui Real Madrid, după plecarea vara trecută a lui Cristiano Ronaldo la Juventus, i-a lipsit acel jucător catalizator, care să facă diferența. Degeaba a avut atacantul francez Karim Benzema cel mai bun sezon de când se află la Madrid, pentru că spre deosebire de Barcelona, unde Messi face diferența din toate punctele de vedere, Real nu a avut acel jucător unic.

Zidane este convins că Eden Hazard poate fi acest jucător capabil să facă diferența prin acțiunile sale, fie marcând, fie oferind baloane utile coechipierilor. Și pentru aceasta madrilenii vor mări oferta față de Chelsea, de la 82 de milioane acum două săptămâni la 110 milioane. Ținând cont că la sfârșitul sezonului Chelsea îl va pierde gratis pe belgian este de așteptat ca londonezii să accepte această propunere.

Eden Hazard - Real Madrid. O afacere care costă mulți bani gruparea din capitala Spaniei, dar Zidane îl vrea neapărat pe belgian
Eden Hazard – Real Madrid. O afacere care costă mulți bani gruparea din capitala Spaniei, dar Zidane îl vrea neapărat pe belgian

Chelsea a venit cu o contrapropunere, refuzată de jucător

Chelsea a încercat să îl convingă pe Hazard să semneze un nou contract, cu un salariu de 360.000 de euro pe săptămână, adică 1,44 milioane euro lunar și aproape 18 milioane anul, însă jucătorul a declinat această ofertă, semn clar că vrea să plece după șapte sezoane petrecute pe Stamford Bridge. Hazard a venit în 2012 de la Lille, englezii plătind 35 de milioane euro pentru el.

Real Madrid i-a pregătit salariul, acceptat de Hazard, care e foarte încântat mai ales de faptul că poate merge la clubul unde antrenor e idolul copilăriei sale și că poate spera să câștige multe trofee spre deosebire de Chelsea. Real îi oferă belgianului 420.000 de euro pe săptămână, adică 1,68 milioane euro pe lună și aproape 20 milioane pe an.