Sporturi

Sumă uriașă refuzată de Khabib Nurmagomedov pentru revanșa cu McGregor. “Să stea la rând!”

17.10.2018 | 15:22
Khabib Nurmagomedov refuză 15 milioane de euro pentru revanșa cu McGregor

Connor McGregor i-a cerut revanșa lui Khabib Nurmagomedov, după ce rusul l-a învins fără drept de apel și și-a păstrat centura la categoria ușoară. Khabib nici nu vrea să audă despre o asemenea posibilitate, chiar dacă suma care i-a fost oferită este una uriașă: 15 milioane de euro. Unchiul luptătorului anunță că se plănuiește o confruntare cu Tony Ferguson, în timp ce Khabib își dorește un meci demonstrativ cu Floyd Mayweather.

Alex Nurmagomedov, unchiul lui Khabib, a anunțat că luptătorul nu va mai urca în ring pentru mai puțin de 5 milioane de euro, după ce rapperul 50 Cent i-a oferit 2 milioane pentru a se muta în Bellator, o altă categorie de lupte în cușcă. Pentru 2 milioane de la Bellator, Khabib nu va lupta. Nu va mai lupta pentru o sumă mai mică de 5 milioane de dolari. Cei din Bellator ne-au rugat să spunem ce sumă dorim și sunt gata să semneze contractul. Dacă Khabib va pleca din UFC va lua și opt luptători cu el. Nu vreau să le dau numele, dar sunt luptători puternici și buni. Nu o să le dezvălui identitatea încă. Cei din UFC l-au rugat pe Khabib să nu se grăbească, deoarece încă nu au luat o decizie în privința lui”, a declarat Alex Nurmagomedov.

Khabib Nurmagomedov refuză 15 milioane de euro pentru revanșa cu McGregor

Khabib Nurmagomedov a decis să nu îi ofere revanșa lui Connor McGregor și vrea să se bată cu Tony Ferguson. Nu se va mai lupta cu el indiferent de oferta financiară. Știu că i-au pus pe masă 15 milioane de dolari din start ca să accepte, însă a spus nu. Lasă-l pe Connor să stea la rând, să se lupte cu alții. Khabib vrea să se lupte cu Ferguson, iar apoi să își încheie cariera”, a mai spus unchiul luptătorului rus.

Potrivit lui Alex Nurmagomedov, în această perioadă se pune deja la punct planul pentru lupta cu Tony Ferguson, care ar putea fi programată în aprilie sau mai 2019, apoi Khabib s-ar putea retrage din activitate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri