Life

Sume exorbitante cheltuite la malul mării la petrecerile de 1 Mai! Vedetele s-au strâns în cluburile din Mamaia

Mamaia, capitala distacției, a găzduit zeci de mii de turiști și de vedete din România, cu ocazia petrecerilor de 1 Mai.
01.05.2023 | 15:39
Sume exorbitante cheltuite la malul marii la petrecerile de 1 Mai Vedetele sau strans in cluburile din Mamaia
Cat au costat notele exorbitante de plată de la Nuba și Loft
ADVERTISEMENT

Minivacanța de 1 mai a dat start-ul petrecerilor pe litoralul românesc și marchează începutul sezonului estival. După preferințe și buget, petrecăreții nu fac rabat atunci când vine vorba de fițe și etalarea averii.  Sute de mii de euro și sute de cai putere au defilat în fața cluburilor de fițe. Iar la ce ne-au văzut ochii acolo, putem afirma fără rețineri că litoralul românesc concurează cu Ibiza, Mykonos sau Dubai.

Cluburile de pe litoral, pline de 1 Mai

În fiecare an de 1 mai, fița trebuie să fie alta. Domnișoarele venite din toate colțurile țării își etalează formele apetisante în cele mai sumare ținute. Cu zâmbetul la purtător, fetele sunt pregătite de distracție toate cele patru seri la rând. Afișează bună dispoziție și, cu toate că unele sunt zgribulite de frig, forțează vara și sunt îmbrăcate foooarte sexy.

ADVERTISEMENT

Milionarii au spus și ei prezent distracției și au sosit la cluburile de pe litoralul românesc. Și nu așa oricum, cu buzunarele blindate și la volanul mașinilor de sute de mii de euro.

Bolizii de lux nu au cum să nu atragă privirile tuturor. Lamborghini, Ferrari, McLaren sau Bentley sunt doar câteva dintre exemplarele care întorc toate capetele când sunt turate la maximum de către băieții de oraș.

ADVERTISEMENT

Cluburile de la mare sunt cap de listă atunci când vorbim despre show-off, iar vedetele din România nu puteau lipsi de la cele mai tari petreceri ale anului. Printre cei care au semnat ”condica” se numără Mario Fresh și Alexia Eram, Tinu Vidaicu și Roxana Ionescu, George Hora, Damian Drăghici, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și mulți alții.

Șampania, vedeta serii la petrecerile de 1 Mai

Șampania scumpă a fost, ca în fiecare an, vedeta cluburilor extravagante. Dar degeaba stai cu sticla pe masă, dacă te văd doar vecinii de alături, important este să știe tot litoralul că trăiești pe picior mare.

ADVERTISEMENT

Așadar, fie că vin cu roaba, fie că sunt cărate de chelneri prin tot clubul șampaniile sunt un must have. Sunt însoțite de artificii, iar imnul ligii campionilor este nelipsit atunci când vorbim despre show-off.

Toată lumea scoate telefoanele să filmeze roabele cu băutură exorbitantă care ajunge de multe ori să coste cât un apartament. Și, ca să vă faceți o idee, vă spunem imediat cât de piperate sunt prețurile.

ADVERTISEMENT

Decât o garsonieră la marginea orașului, mai bine o seară de neuitat la Loft

Notele de plată interminabile au fost prezente în mod special la Nuba și la Loft. S-a comandat cea mai scumpă șampanie, Armand de Brignac iar prețurile de acolo sunt de 4-5 ori mai scumpe decât în magazine.

Ca să vă faceți o idee vă spunem că o sticla de Armand de Brignac de 0,75 de litri în magazine este de 1.700 de lei, iar la Nuba sau Loft o astfel de sticlă costă 5.000 de lei. Dar, cu cât cantitatea de băutură fină este mai mare, cu atât prețul este mai piperat.

O sticla Armand de Brignac Magnum, de 1,5 litri, este 10.500 de lei, o sticlă Armand de Brignac de 3 litri costa 35.000 de lei, iar cea de 4,5 litri costă 50.000 de lei. Șampania scumpă este singurul produs din lume la care cu cât cantitatea este mai mare, cu atât prețul este și el mai mare.

De ce a lipsit Codin Maticiuc, etalonul distracției de 1 mai, de la petrecerile exclusiviste

Și, pentru că tot v-am povestit despre petrecerile nebune de pe litoral, unul dintre promotorii petrecerilor de la malul mării este Codin Maticiuc. Anul acesta însă, a fost al doilea an – din 2003 – de când a lipsit de pe litoral. A avut un motiv întemeiat. Codin se află în America la filmările filmului Miami Bici 2, alături de amicul său, Bromania.

ADVERTISEMENT