Life

Sume fabuloase încasate de Ștefan Bănică jr.. Artistul câștigă de peste 100 de ori mai mult decât soția lui, Lavinia

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, lucru care se poate observa și în sumele mari de bani pe care le câștigă.
21.09.2022 | 11:07
Sume fabuloase incasate de Stefan Banica jr Artistul castiga de peste 100 de ori mai mult decat sotia lui Lavinia
Ștefan Bănică câștigă, din afaceri, de 100 de ori mai mult decât frumoasa lui soție, Lavinia / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică este un artist cât se poate de complex. Actor, cântăreț și prezentator TV, el și-a diversificat afacerile la fel de mult ca și cariera de senzație pe care o are de aproape patru decenii.

Ștefan Bănică jr., un artist și un afacerist abil!

Când vine vorba de bani, Ștefan Bănică jr. se dovedește un afacerist cât se poate de abil. Cu business-uri deschise, pe lângă muzică, și în domeniul imobiliar, dar și în cel al transporturilor, artistul reușește să obțină profituri cât se poate de serioase.

ADVERTISEMENT

Conform datelor obținute de FANATIK, Ștefan Bănică  jr. este implicat în mai multe firme. Decolt Company este afacerea care se ocupă de domeniul imobiliar având ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare.

Stefymar Invest este compania care se ocupă cu transporturi rutiere de mărfuri, iar cea de-a treia firmă a cântărețului este Mabel Concert, cea care are ca domeniu de activitate servicii suport pentru întreprinderi și acoperă și zona artistică a lui Ștefan Bănică.

ADVERTISEMENT

Trebuie însă remarcat că ultimul an fiscal a fost unul dintre cei mai buni pentru cântăreț, Ștefan Bănică raportând încasări și profituri record pentru ultima perioadă.

Profituri record pentru Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică jr., conform raportărilor făcute către ANAF și consultate de FANATIK, a obținut cifre de afaceri în creștere în ultimul an fiscal. Astfel, compania de transporturi a obținut cel mai mare profit din istoria de 17 ani a firmei.

ADVERTISEMENT

La o cifră de afaceri de aproape 1,7 milioane de lei, cu nouă angajați, compania a reușit să obțină un profit de aproape 225.000 de lei (circa 45.000 de euro), de 100 de ori mai mare decât cel raportat în anul anterior.

Firma de imobiliare a raportat, la rândul ei, creșteri în plan financiar. Cifra de afaceri înregistrată – peste 450.000 de lei, adică în jur de 90.000 de euro – a produs un profit de aproape 200.000 de lei, adică în jur de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cea de-a treia afacere a lui Ștefan Bănică jr., firma prin care își managerizează aparițiile ca vedetă a reușit însă să obțină cele mai mari profituri. Astfel, la o cifră de afaceri de peste 1,7 milioane de lei – peste 340.000 de euro – profitul raportat a fost de peste 430.000 de lei – circa 86.000 de euro. Tot în creștere față de anul anterior, atunci când, din cauza pandemiei, raporta pierderi de 165.000 de lei.

Ștefan Bănică jr. face de 100 de ori mai mulți bani față de soția lui, Lavinia

Ștefan și Lavinia Bănică sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri ale showbiz-ului românesc. Cântărețul, unul dintre vedetele cunoscute de toți românii, se iubește cu frumoasa Lavinia, cântăreață la rândul ei, de ani buni și au și un copil împreună.

Când vine vorba de afaceri însă, între cei doi artiști lucrurile sunt de-a dreptul disproporționate. Astfel, dacă profitul total al lui Ștefan Bănică jr. depășește, în ultimul an fiscal, suma de 850.000 de lei – adică în jur de 170.000 de euro – Lavinia nu a avut același ”lipici” la bani.

Compania deținută de Lavinia Bănică, Party Cameleon, al cărui obiect de activitate este creația artistică, deși e în creștere, a raportat cifre modeste față de afacerile soțului ei. Conform datelor obținute de FANATIK, firma timișorencei a reușit să aibă o cifră de afaceri de puțin peste 150.000 de lei și un profit de doar 7.700 de lei, adică undeva în jurul a 1.500 de euro. De mai bine de 100 de ori mai puțin decât Ștefan Bănică…

Nici firma fiului lui Ștefan Bănică jr. nu se poate lăuda cu rezultate financiare excepționale. E adevărat, Radu, fiul cel mare al cântărețului, abia a apucat să deschidă cafeneaua din centrul Bucureștiului. Cu toate acestea, până acum, a raportat pierderi mai mari decât cifra de afaceri.

Rezultatele financiare ale firmei fiului lui Ștefan Bănică pot fi interpretate și prin prisma faptului că, în primul an de când a deschis cafeneaua, investițiile făcute au fost destul de mari, iar în cele șapte luni de activitate, perioadă și de pandemie, nu avea cum să le acopere.

Ștefan Bănică, scump la cântat

Din informațiile obținute de FANATIK, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai scumpi artiști de la noi din țară. Concertele lui, destul de rare, reușesc să adune mii de oameni la fiecare reprezentație, motiv pentru care numele lui Ștefan Bănică, asociat cu un eveniment, asigură succesul.

Show-ul artistului, în care este implicată și o adevărată orchestră și mulți dansatori, pentru a fi pus în scenă, scoate din buzunarele organizatorilor, conform informațiilor noastre, un minimum de 10.000 de euro.

Spre deosebire de soțul ei, Lavinia Pârva nu face show-uri atât de ample, tariful ei pentru un concert sua pentru un alt eveniment fiind în jurul a 1.700 de euro.

ADVERTISEMENT