Fotbal international

Sumele incredibile pe care le generează finala Champions League! 125 de milioane de euro pentru weekend

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 30.05.2019 | 17:59
Finala Champions League generează sume incredibile, iar comercianții din Madrid vor face bani buni

Finala Champions League, ultimul mare meci al actualului sezon, generează sume incredibile, iar comercianții din Madrid vor face bani buni. Marele meci dintre Tottenham Hotspur și FC Liverpool se va disputa sâmbătă seară, de la ora 22:00, pe stadionul Wanda Metropolitano, iar capitala Spaniei va fi invadată de fanii care vor să asiste la întâlnire de la fața locului.

Sumele incredibile pe care le generează finala Champions League

Cotidianul argentinian Ole a anunțat că fanii fotbalului vor lua cu asalt Madridul, orașul care va găzdui în acest an finala Champions League, iar sumele pe care le va genera acest meci sunt uriașe. Astfel, se estimează că suporterii vor cheltui pe durata weekend-ului aproximativ 125 de milioane de euro pe bilete, cazare, produse alimentare, băuturi, petreceri și alte activități.

De asemenea, aeroportul Barajas din capitala Spaniei va înregistra duminică, a doua zi după marea finală, cel mai mare trafic din istorie. Companiile aeriene au programat 1.744 de operațiuni în această zi cu un flux de aproximativ 240.000 de călători, iar aceste cifre vor depăși recordul istoric al aeroportului într-o singură zi. Vechiul record de 1,507 operațiuni data din septembrie 2007.

Jurgen Klopp în timpul conferinței de presă înaintea finalei Champions League

Prețurile au explodat la Madrid înaintea finalei Champions League

Comercianții și hotelierii sunt unii dintre cei mai mari beneficiari ai acestrei finale de Champions League, urmând să aibă încasări uriașe, mai ales că prețurile au explodat deja la Madrid. Conform statisticilor, 95% din hotelurile din Madrid sunt ocupate în acest moment, iar fanii care nu și-a făcut încă o rezervare au început să caute închirierea de apartamente sau camere în case. De asemenea, prețurile la băuturi au urcat considerabil, o bere fiind în acest moment mai scumpă cu 1,50 euro față de o zi normală.

Gazdele finalei Champions League se pregătesc intens pentru acest eveniment și nu lasă nimic la voia întâmplării. Oficialitățile din Madrid au decis să mobilizeze nu mai puțin de 4.700 de oameni de ordine pentru a îi ține în frâu pe suporteri. Este pentru a doua oară în istoria competiției când în finală se întâlnesc două formații din Anglia, după cea din sezonul 2007-2008 când pentru trofeu s-au lupta Manchester United și Chelsea Londra.

11,00 este cota să se marcheze 4 sau mai multe goluri în repriza secundă, în timp ce 0-1 goluri în partea a doua are o cotă de 1,60 la agenţia de pariuri Winner

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!