Life

Sumele uriașe pe care le plătea Irinel Columbeanu pentru vila din Izvorani: ”Deciziile au fost greșite”

17.12.2020 | 09:00
Sumele uriase pe care le platea Irinel Columbeanu pentru vila din Izvorani Deciziile au fost gresite
ADVERTISEMENT

Faptul că Irinel Columbeanu a pierdut aproape toată averea este un subiect intens discutat în showbiz-ul românesc, iar fostul milionar a vorbit despre sumele uriașe pe care le dădea la fosta sa reședință din Izvorani.

Afaceristul a trecut prin clipe grele după ce și-a pierdut toți banii din cont, însă nu este disperat din această cauză. Irinel Columbeanu duce o viață modestă și are ce îi trebuie, după cum a afirmat de atâtea ori.

ADVERTISEMENT

În 2007, averea lui Irinel Columbeanu era estimată undeva la 150 de milioane de euro, bani care acum au ajuns doar o amintire. În plus, fostul milionar a pierdut și mai multe bunuri, inclusiv mașinile și vila din Izvorani, unde cheltuia sume imense.

Sumele uriașe pe care le plătea Irinel Columbeanu pentru vila din Izvorani: ”Deciziile au fost greșite”

Irinel Columbeanu s-a făcut remarcat cu ajutorul vieții luxoase pe care o trăia cu mulți ani înurmă, atunci când în contul său existau peste 100 de milioane de euro. Din păcate, afaceristul a pierdut averea și acum duce un trai modest.

ADVERTISEMENT

Situația nu a fost deloc ușoară pentru el, însă a declarat că nu disperă și nu este trist din cauza acestei pierderi, mai ales că toate întâmplările l-au ajutat să descopere ce este cu adevărat important.

A pierdut și vila din Izvorani, iar acum locuiește cu chirie într-un apartment cu două camere. Și dacă erau șanse să-și recupereze fosta reședință, aceasta a luat foc la sfârșitul lunii octombrie, fiind unul dintre bunurile de care îi pare cel mai rău.

ADVERTISEMENT

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Irinel Columbeanu a răspuns la întrebări legate de viața personală și profesională, dar și cum a pierdut averea.

Fostul milionar a fost întrebat cât îl costa întreținerea vilei din Izvorani, iar sumele la care ajungea erau colosale, ridicându-se până la 10.000 de euro în funcție de anotimp. „Cred că între 5000 şi 10.000 de euro pe luna, depinzând de anotimp, aproximaţia este foarte mare” a răspuns afaceristul, informează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

„ Banii se pot pierde foarte uşor”

Întrebat cum a reușit să piardă o sumă atât de mare, Irinel Columbeanu a vorbit despre afacerile care nu au mers așa cum ar fi trebuit.

„Banii poate că au fost mai puţini, poate că au fost mai mulţi. Nu ştiu cum procedaţi să faceţi asemenea evaluări, probabil va luaţi după alţi colegi din presă, dar va previn că s-ar putea să greşiţi în ceea ce priveşte sumele. Eu zic că dacă este 100, 150 sau 200 sau orice altă cifra de ordinul milioanelor, este oricum mult. Banii se pot pierde foarte uşor.

(…) Probabil că pierderile la care va referiţi şi pe care doriţi să le lămuresc, se referă la cele de ordin financiar, din afacaeri(…) Practic, deciziile au fost greşite în alegerea locului de desfăşurare al afacerii, care ar fi putut fi oriunde în lume, mai puţîn prielnică această desfăşurare a afacerii, domeniul era foarte nou, iar climatul ce înconjura această afacere cu, hai să îi spunem ciment, a devenit neprielnic prin neîndeplinirea unor obligaţi de mediu de către România”, a fost răspunsul fostului soț al Monicăi Gabor.

Câți bani mai are Irinel Columbeanu în prezent

O altă întrebare pe care a primit-o Irinel Columbeanu a fost referitoare la câți bnai mai are la momentul actual, iar răspunsul pe care l-a oferit a fost unul neutru. Acesta a explicat că pierderea banilor l-a ajutat să scape de anumite griji și probleme și nu îi pare rău de ce s-a întâmplat.

„Câţi este nevoie! De câţi este nevoie că să trăiesc liniştit, fără problemele de dinainte, care s-au dus şi ele odată cu banii. Iar disponibilitatea mea de  a  face bani urmă să se dovedească(…) Nu ştiţi problemele pe care le induce faptul de a avea mulţi bani, că trebuie să îi păzeşti, să îi întreţii, să îi înmulţeşti. Sunt foarte mari aceste probleme, sunt devoratoare şi de timp şi de bună dispoziţie”, a declarat Columbeanu.

De asemenea, fostul milionar a declarat că nu s-a gândit nici măcar o clipă să apeleze la ajutorul fostei soții, Monica Gabor, pentru problemele financiare. Tânăra se află acum în Statele Unite alături de Irinuca, fata lor.

ADVERTISEMENT