Fotbal intern

Şumi critică DUR arbitrajul: “Lui Ghinguleac i-a căzut jaluzeaua pe ochi!”

Marius Şumudică a criticat dur arbitrajul din meciul pierdut în faţa Viitorului şi atrage atenţia supra manierei în care a fost oficiată echipa sa în acest play-off....
05.04.2017 | 19:33
Sumi critica DUR arbitrajul Lui Ghinguleac ia cazut jaluzeaua pe ochi
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a criticat dur arbitrajul din meciul pierdut în faţa Viitorului şi atrage atenţia supra manierei în care a fost oficiată echipa sa în acest play-off.

“Cu cât strigi mai tare, a doua zi ai un arbitraj pro. Domnul Stoica a facut nişte remarci ca Steaua e dezavantajată, de fapt ei sunt FCSB.

ADVERTISEMENT

Apare acest domn Kovacs care la meciul cu Dinamo este la 2 metri de fază şi nu dă un penalty cât casa, n-am văzut în viaţa mea. La meciul meu cu Craiova este prima oară în fotbalul românesc când echipa oaspete face 21 de faulturi în prima repriză şi nu se dă un galben. Aşa vreau şi eu să fac, eu la CFR cu Colţescu am primit două galbene în primele 20 de minute, ne-a liniştit, nu am mai putut să băgăm piciorul la minge. Nu mă minte nasul, sunt de la 7 ani pe terenul de fotbal.

Simt imediat maniera unui arbitru. Drept dovadă, la meciul cu Hagi apare domnul Ghinguleac i-a căzut jaluzeaua pe ochi. Nu ştiu unde se uita, cu toata stima. Arbitrajul nu se ridică la nivelul jocurilor din playoff.

ADVERTISEMENT

În playoff se joacă fotbal, sunt cele mai bune echipe. N-ai cum să nu vezi offside de 2 metri. Poate cu meciul asta luam campionatul. Pai îmi da mie Ghinguleac 300.000 de euro? Trezeşte-te!

Vreau să terminaţi cu toate greşelile astea, înţeleg o greşeală, este omenească. Dar să nu vezi că pleacă 2 metri din spate. Nu se poate, şi eu muncesc. Eu când mă suspenzi îmi dai amendă. Am primit amendă 5000 de franci de la UEFA. Am zis că e olandez arbitrul, când greşesc plătesc. Plătiţi şi voi! Băi, Vassaras, plăteşte, bă, băiatule! Plăteşte, că îţi baţi joc de o competiţie. Ce o să faceţi? Mă suspendaţi! Mai am o lună de contract, stau în tribună!”, a spus Şumudică.

ADVERTISEMENT