Şumi e paşă la Kayseri. Ce viitor îi prevede patronul echipei turce

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
20/09/2017, 11:32
Şumi e paşă la Kayseri. Ce viitor îi prevede patronul echipei turce

Marius Şumudică este extrem de apreciat pentru munca depusă la Kayserispor. Patronul clubului crede foarte mult în tehnicianul român şi îi prevede un viitor frumos, cât de curând la un mare club. După declaraţiile făcute pentru Gazeta Sporturilor patronul clubului, Erol Bedir, vede curând cum Şumi va face saltul la un club mare, pentru că este un antrenor de mare calitate.

“Kayseri a câştigat în trecut Cupa Turciei, a jucat în cupele europene. E adevărat că uneori am fost la limita locurilor retrogradabile. În vară ne-am luat măsuri, am reformat lotul şi l-am adus pe Şumudică iar abonamentele au crescut de la 1000 la 13.000. Sunt convins că Şumudică va depăşi toate aşteptările”. Este o opinie extrem de măgulitoare pentru un antrenor care nu are decât cinci meciuri în campionatul Turciei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Care este topul jucătorilor la Kayserispor

Kayserispor a început cu un eşec usturător la Istanbul, contra Galatei, cu scorul de 4-1, meci în care au evoluat ambii jucători români, portarul Silviu Lung Junior şi Cristi Săpunaru, dar după aceea nu a mai existat nici un eşec, Trei victorii şi un egal este un bilanţ excelent, iar Slviu Lung a revenit între buturi din etapa a patra, în succesul cu 2-0 de la Sivas.

“Din jucătorii străini aduşi, Thiago Lopes e favoritul meu. Nu pot să fac o ierarhie, dar Thiago e în primii 3 jucători ai clubului. Lung a jucat fără greşeală cu Sivas, Săpunaru are experienţa, şi Boldrin sunt convins că va juca mai bine de acum încolo.De Şumudică mi-a plăcut că a spus că vrea să înveţe limba turcă. În momentul acesta, Şumudică depaşeşte aşteptările noastre. La cum îl văd, o sa ajungă sus de tot. Nu-mi doresc, pentru că n-o să ni-l mai permitem, în vreo 2 ani aşa, va ajunge la un club mare.”

Închide ×