Îşi face Şumi bagajele? “Nu charter, nu atacant, dar vrem calificare!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
01/08/2016, 00:04
Îşi face Şumi bagajele? “Nu charter, nu atacant, dar vrem calificare!”

Tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, s-a arătat extrem de supărat după partida cu Pandurii, deşi echipa sa a obţinut un punct în deplasare.

Discursul tehnicianului campionilor a semănat cu al unui om care simte că are soarta pecetluită. FANATIK.RO a anunţat de la începutul acestei săptămîni că antrenorului Astrei i se caută un înlocuitor (vezi detalii aici)

Şumudică l-a înţepat pe patronul său, Ioan Niculae, deoarece nu i-a adus un atacant şi nu a pus la dispoziţia echipei un charter pentru deplasarea în Danemarca.

“Sîntem penibili! Nu se poate să ajungi în faţa porţii şi să tratezi într-un asemenea mod faza. Arătăm rău! E o problemă mare atîta vreme cît eu nu sînt pe bancă. Nu avem agresivitate! Nu sîntem proaspeţi! Nu avem absolut nimic. La meciul cu Dinamo am intrat pe vîrfuri în teren pentru că sezonul trecut i-am bătut peste tot. Acum am venit la Pandurii, am avut 4 ocazii şi n-am fost în stare să marcăm.

Ne lipseşte şi un atacant, ne lipseşte Alibec! Eu cînd am spus anul trecut că Alibec ne-a luat campionatul în proporţie de 50% lumea spunea că sînt nebun. Echipa îşi va reveni, sînt sigur de asta. FC Copenhaga are calitate, are condiţii foarte bune. 

Noi acum ajungem la ora 2 noaptea la hotelul din Bucureşti. La 6 ne trezim să ne ducem la aeroport şi vrem să ne calificăm în Ligă... Nu ne-am permis să luăm un charter, e tare greu să ne luăm charter. Nu avem condiţiile necesare. Ne întoarcem a doua zi din Copenhaga şi sîmbătă avem meci”, a explodat Şumi.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×