Fotbal intern

Şumi, la un pas să fie BĂTUT de un conducător din Liga 1! Dezăluiri incredibile despre antrenorul Astrei: “Le-a luat banii secunzilor!”

Marius Şumudică a plecat cu scandal de pe banca tehnică a Concordiei Chiajna, iar apoi a ajuns la formaţia Astra Giurgiu. Antrenorul campioanei României a fost implicat într-un scandal cu...
21.07.2016 | 09:51
Sumi la un pas sa fie BATUT de un conducator din Liga 1 Dezaluiri incredibile despre antrenorul Astrei Lea luat banii secunzilor

Marius Şumudică a plecat cu scandal de pe banca tehnică a Concordiei Chiajna, iar apoi a ajuns la formaţia Astra Giurgiu. Antrenorul campioanei României a fost implicat într-un scandal cu preşedintele consiliului de aministraţie a celor de la Concordia, Cristi Tănase, lucru povestit de cel din urmă.

Cristi Tănase a avut numai cuvinte dure la adresa lui Marius Şumudică şi a dezvăluit că a fost la un pas de bătaie cu tehnicianul Astrei, dar acesta a fugit pentru a nu primi corecţia fizică.

“Antrenorul Şumudică a dovedit că are calitate, comportamentul său, mai puţin. I-am tolerat prea multe pînă cînd am spus gata. De acolo a început tirul de acuze şi miştouri. Pînă una, alta, Şumudică a fost Ferguson la Chiajna. L-am lăsat să aducă jucători, să stabilească salarii, dar el consideră că e Şumudică şi că totul se încheie aici. Nu pot accepta aşa ceva. M-a făczt specialist între ghilimele, eu nu am avut valenţe de jucător sau antrenor, recunosc, dar nici el nu poate conduce un club aşa cum o fac eu. Trebuie să o ia uşurel, de jos. Oricum, Şumudică a preluat o echipă de la Chirilă. Dacă ştiam că joacă la pariuri îmi dădeam eu demisia de la Chiajna ca să nu fiu asociat cu astfel de oameni.

El tot timpul îmi spunea că e bucuros că nu mai are patima jocurilor de noroc, că a scăpat cu greu. Cer e că după ce a plecat de la Chiajna m-a sunat de două ori să mă roage să revină la noi. A fost foarte greu de suportat ca angahat al clubului şi nu doar de mine. E adevărat că am vrut să ne batem la un moment dat. M-a rugat să plătesc în avans salariile către doi membri din staff-ul tehnic. EL nu mai putea lua bani, fusese plătit în avans. Mi-a spus că avea anumite probleme de familie şi că se va împrumuta la cei din staff, urmînd să le returneze banii cînd încasa salariul. Am rămas interzis cînd a venit data de plată a salariilor şi m-a rugat să le achit celor din staff salariul ca şi cum nu le-aş fi dat nimic înainte şi astfel să-l mai păsuiesc cu încă o lună cu datoria. Nu mai puteam să dau bani, conform legii, aşa că cei doi m-au întrebat ce se întîmplă cu salariile pentru că ei ştiau că trebuie să le băgăm banii. Le-am explicat ce stabilisem cu el.

Atunci secunzii mi-au spus că ştiau de la el că acei bani erau nişte drepturi financiare ale lui, dar avînd o problemă cu contul bancar stabilise cu conducerea să fie banii viraţi în conturile lor. Cînd au înţeles că eu n-am nici o vină, a început o discuţie mai aprinsă între ei şi Şumudică în timpul unui antrenament. Ei m-a înjurat, iar acest lucru m-a deranjat foart tare. Am sărit la bătaie. A fost o reacţie care nu îmi aparţine în general. Mi-am dat jos geaca, să fiu mai comod, şi am vrut să răspund trivialităţilor lui. Lucurile au fost la un pas să degenereze.  Şumudică a fost inteligent şi a fugit repede la duşuri, le-a numărat cîteva minute, s-a îmbrăcat şi a plecat acasă, ţipînd că nu mai vine la Chiajna. Dacă nu pleca din faţa mea se ajungea undeva rău pentru că înghiţisem prea multe de la el”, a spus Cristi Tănase.