Mesajul lui Şumudică pentru jucători, înaintea dublei cu West Ham

Cristian Blanuta   
in Fotbal intern
06/08/2016, 17:55
Mesajul lui Şumudică pentru jucători, înaintea dublei cu West Ham

Marius Şumudică le-a transmis un mesaj jucătorilor săi, după ce Astra a picat cu West Ham United, în play-off-ul Ligii Europa.

”În momentul de faţă, noi traversăm o perioadă foarte grea. Este un recul faţă de ceea ce s-a întîmplat anul trecut. Dacă West Ham îşi doreşte să intre în grupe şi, să zic aşa, trece pe locul 2 campionatul intern, e destul de greu să ne calificăm. Au jucători care valorează 200 de milioane de euro”, a declarat Şumudică.

“În momentul de faţă, cred că există o blazare, o lipsă de motivaţie şi nu putem să trecem peste această problemă. Sînt multe care se adună, dar eu sper ca elevii mei să-şi dea seama că în momentul de faţă toată lumea este cu ochii pe ei. Toată lumea aşteaptă să demonstreze în continuare că n-a fost un campionat cîştigat întîmplător şi să ne revenim. Fiindca altfel devenim penibili”, a mai spus Şumudică.

Astra şi West Ham se vor întîlni pe 18 şi 25 august.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×