Karabuk a venit la Bucureşti după antrenor. “E liber să negocieze”

Silviu Ghering   
în Stiri sportive
08/06/2017, 12:12
Karabuk a venit la Bucureşti după antrenor. “E liber să negocieze”

Aşa cum a dezvăluit FANATIK.RO, Narcis Răducan se pregăteşte să se lanseze în lumea managementului sportiv (mai multe amănunte citeşte AICI). Aşa că a preluat „pe piept” un trimis special al clubului Karabukspor, locul 11 în ultima ediţie a Super Ligii din Turcia, trimis în România să monitorizeze un antrenor de viitor pentru echipa sa. Turcul vizează trei tehnicieni tineri de la noi: Edi Iordănescu, Cosmin Contra şi Marius Şumudică.

Cum Edi Iordănescu este la un pas (pe care l-ar putea face chiar joi) să semneze cu Astra Giurgiu, iar Cosmin Contra are, deocamdată, contract semnat cu Dinamo, cele mai mari şanse să se „turcească” le are Marius Şumudică.

„Şumi este liber să se vadă cu oricine, să negocieze cu oricine. Am lucrat şi cu el, şi cu Edi, nu asta este miza cea mare, eu aş merge, este ceva inedit ca un român să ajungă conducător în stafful unui club important din Turcia, dar e prematur, m-am văzut cu trimisul lor, am fost la dispoziţia lui cu mare plăcere şi i-am dat detalii pe care nu le ştie, însă, repet, este momentan în prima etapă de tatonare”, a spus Narcis Răducan la o televiziune de sport.

„Sunt cinci jucători români la Karabukspor, Găman, Papp, Tănase, Latovlevici şi Alexe, deci s-ar plia un antrenor de-al nostru acolo. Au terminat pe 11, vin foarte mulţi bani de la televiziune şi aia a fost miza cea mai mare”, a mai declarat fostul preşedinte de la Astra Giurgiu şi Pandurii Tîrgu Jiu.

Închide ×