Fotbal intern

Şumudică nu mai are răbdare: „Sunt dispus să antrenez şi în play-out”

Marius Şumudică a declarat că este posibil ca într-o săptămână să semneze cu o nouă echipă....
08.06.2017 | 13:12
Sumudica nu mai are rabdare Sunt dispus sa antrenez si in playout
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a declarat că este posibil ca într-o săptămână să semneze cu o nouă echipă.

„M-am plictisit de listele astea pe care tot apar. Am avut, am în continuare discuţii cu mai multe echipe, dar nimic concret deocamdată”, a dezvăluit Şumudică la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

„Am mai avut discuţii, dacă voiam să închid un contract puteam s-o fac. Dar nu mă avantaja ţara respectivă. Există, totuşi, şanse ca într-o săptămână să concluzionez ceva în străinătate”

„Eu nu fug de muncă, nu se pune problema. Sunt dispus să antrenez şi la o echipă de play-out dacă vor să construiască ceva solid în timp, nu aşa, peste noapte. Tot timpul am acceptat provocări, chiar şi la echipe mai de jos. Nu uitaţi că am lucrat şi la Chiajna, şi la Braşov”

ADVERTISEMENT

„Acum, dacă am câştigat câteva trofee, sau dacă m-am calificat în primăvara europeană, nu înseamnă că zic nu unei echipe care n-are ambiţii mari. Cu atât mai mult uneia care vrea performanţe”

„O echipa din play-out, dacă are condiţii bune, poate ajunge în play-off. Or să fie echipe din play-off care vor ajunge pe locurile 8-10, o să vedeţi”

ADVERTISEMENT

„Nu a existat nicio discuţie între mine şi cei de la Astra, după încheierea sezonului. Probabil că ei s-au şi înţeles cu Edi, n-am niciun fel de problemă. Din punctul meu de vedere, s-a încheiat un ciclu frumos, de doi ani şi ceva. Cred că sunt singurul antrenor care şi-a dus la capăt contractul la Astra. Dar acum se doreşte altceva acolo, este o altă filozofie. Eu nu fac parte din acest proiect şi nici n-aş fi putut. Nu mă văd lucrând la o reconstrucţie de genul ăsta, cu 15 jucători plecaţi. Gândiţi-vă că Astra joacă meciuri europene într-o lună ”

Tags: