Şi-a prelungit contractul, dar a anunţat când pleacă de la Kayseri! “Îm iau haina”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/04/2018, 19:07
Şi-a prelungit contractul, dar a anunţat când pleacă de la Kayseri! “Îm iau haina”

Marius Şumudică a fost recompensat pentru sezonul bun de la Kayserispor, antrenorul român primind prelungirea contractului – VEZI DETALII AICI. Chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul de 47 de ani a anunţat când va pleca de la echipă.

Avem nevoie de timp pentru a arăta ce putem. Consider că locul nostru din clasament este foarte bun. Aş fi şi mai bucuros dacă am urca pe locul cinci. Cu Trabzonspor va fi un meci ca o finală. Atunci când m-am înţeles cu Kayserispor, am spus că dacă echipa retrogradează plec fără să primesc vreun ban. Apoi, am promis că vom termina între primele opt. Dacă la finalul campionatului nu vom fi între primele opt echipe, îmi iau haina şi plec. Nu rămân aici trei ani. Iar dacă terminăm între primele cinci, îmi prelungesc contractul cu încă doi ani, rămân aici cinci ani. Evident, este o glumă”, a declarat Marius Şumudică înaintea meciului cu Trabzonspor.

Echipa lui Şumudică ocupă locul şapte

În prezent, Kayserispor ocupă locul şapte în clasament, cu 41 de puncte, unul mai mult decât Goztepe, formaţie care se află pe poziţia a optea. Galatasaray este lider în prima ligă din Turcia, cu 57 de puncte strânse în 27 de etape.

Închide ×