Fotbal international

Şumudică a luat masa cu Budescu şi Găman, noile achiziţii! Foto

14.07.2018 | 09:28
Sumudica a luat masa cu Budescu si Gaman noile achizitii Foto

Şumudică a luat masa cu Budescu şi Găman, noile achiziţii de la Al Shabab. Foştii jucători de la FCSB l-au urmat pe antrenor în Arabia Saudită. Cu Şumudică pe bancă, cei doi jucători au adus titlul Astrei Giurgiu în urmă cu trei ani de zile.

Şi Marius Şumudică nu se lasă! Îşi mai doreşte încă un jucător de la FCSB, pe Denis Alibec, cel pe care Gigi Becali l-a pus pe lista de plecări la cerinţa antrenorului Nicolae Dică.

Şumudică a luat masa cu Budescu şi Găman

Primul care a mers la Al Shabab a fost fundaşul, iar după ce a fost prezentat oficial şi Constantin Budescu, Şumi şi-a invitat toţi prietenii şi colaboratorii să ia masa cu el în oraş, iar la final s-au şi fotografiat împreună.

Şumudică a luat masa cu Budescu şi Găman. Antrenorul s-a fotografiat cu aceştia, dar şi cu staff-ul şi Cătălin Liţă
Şumudică a luat masa cu Budescu şi Găman. În imagine, alături de aceştia, colaboratori şi prieteni. Sursa foto: GSP

Budescu s-a contrat cu Becali la plecare

După ce a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Budescu şi-a spus părere cu privire la ratarea titlului sezonul trecut cu FCSB: “N-am avut nicio relaţie încordată cu Dică. A fost o relaţie OK. Eu am spus la momentul acela ce am avut de spus, că nu m-am simţit bine după acele schimbări şi atâta tot, nu ne-am certat sau chestii de genul. Eu am spus şi după primele 5-6 etape că o să ne fie greu dacă facem experimente şi, din păcate, noi practic le-am dat campionatul la CFR, dacă vă uitaţi la meciul de la Iaşi.

Patronul vorbeşte multe. Nu m-am simţit în niciun fel. Chiar m-am simţit bine acest an la FCSB. A fost o experienţă bună din punctul meu de vedere şi cred că s-a văzut şi prin randamentul dat la echipă. Probabil, dacă nu mă simţeam bine, nu aveam acele evoluţii şi asta s-a văzut prin jocul meu”, a spus Budescu.

Citeşte şi:

Şumudică, ce gest! A invitat la antrenament un puşti în scaun cu rotile

Marius Șumudică se sacrifică pentru Denis Alibec. “O presiune mare pentru el!”