Fotbal international

Șumudică a pierdut derby-ul cu Al Nassr! Românul a intrat pe teren să se certe cu arbitrul. Video

28.02.2019 | 22:00
Sumudica a pierdut derbyul cu Al Nassr Romanul a intrat pe teren sa se certe cu arbitrul Video
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică avea în față o oportunitate uriașă de a se apropia de liderul din Arabia Saudită, Al Hilal. Socoteala făcută de fostul rapidist nu s-a potrivit prea bine. Al Shabab, formația românului a pierdut derby-ul cu Al Nassr, disputat chiar pe teren propriu! 0-1 a arătat tabela de marcaj la finalul întâlnirii, una la capătul căreia trupa lui Șumudică a bifat a 4-a înfrângere a actualei stagiuni

Șumudică a pierdut derby-ul cu Al Nassr!

Meciul a fost deschis de cartonașul galben încasat de Găman. Fundașul român a fost avertizat în minutul 32. Până atunci ocaziile de gol au lipsit, dar 6 minute mai târziu, oaspeții de la Al Nassr reușeau să deschidă scorul. Hammed Allah a fost autorul golului care avea să decidă și soarta întâlnirii.

ADVERTISEMENT

Alte două cartonașe galbene au văzut elevii lui Șumudică până la pauză. Al Shabab a forțat egalarea, însă arbitrul întâlnirii a sancționat aproape orice contact. Benlamri a primit și el cartonaș, la puțin timp după golul oaspeților, apoi Sulayhim a fost avertizat în minutul 43. Pauza a adus o nouă ieșire a lui Șumudică. Antrenorul l-a alergat pe arbitrul partidei până la mijlocul terenului pentru a-i cere socoteală. Doar intervenția oamenilor de ordine l-a salvat pe central

Cum stă Al Shabab în clasament

Elevii lui Șumudică au tras tare în repriza a doua a partidei cu Al Nassr, dar nu au găsit drumul spre gol. În urma înfrângerii, Al Shabab a rămas cu 40 de puncte după 21 de partide disputate în Arabia Saudită. 11 victorii au în acest moment cei de la Al Shabab, dar și 7 rezultate de egalitate. Adversarii, cei de la Al Nassr și-au consolidat poziția a doua a clasamentului și par scăpați în principali urmăritori ai liderului de la Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Se complică situația lui Al Shabab. Al Taawon și Al Ahli sunt formațiile care pot pune presiune pe echipa lui Șumudică în acest moment. Amândouă sunt în apropierea podiumului și amenință echipa antrenată de fostul rapidist. 39 de puncte are Al Taawon, în condițiile în care Al Ahli a strâns și ea 36 de puncte. Liderul din Arabia Saudită, Al Hilal are 52 de puncte și speră să-și adjudece la finalul campionatului un nou titlu.

  • 3 este locul ocupat de Al Shabab în Arabia Saudită