Şumudică a pornit cruciada în Turcia! “Vreau respect”

Razvan Nicolae    Ionut Neamţu   
în Sport
26/04/2018, 11:24
Şumudică a pornit cruciada în Turcia! “Vreau respect”
Marius Şumudică este deranjat de tratamentul de care are parte în Turcia

Marius Şumudică a fost trimis în tribune la meciul Başakşehir – Kayserispor 3-1, din etapa a 30-a a primei ligi din Turcia. Antrenorul de 47 de ani i-a criticat pe turci la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Alanyaspor.

“Nu spun nimic atunci când sunt vinovat, dar am văzut lucruri diferite de când am venit în Turcia. Văd multă discriminare aici. Dacă depăşesc cu un centimetru spaţiu alocat antrenorului, al patrulea arbitru vine imediat şi ţipă la mine. Sunt singurul antrenor străin din prima ligă a Turciei şi vreau respect. Eu îi respect pe toţi, antrenori sau oficiali. Asta cer şi eu, vreau respect”, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică se luptă pentru cupele europene în Turcia

Marius Şumudică a prefaţat şi lupta la titlu, dar şi pentru cupele europene, din prima ligă din Turcia. “Toate meciurile vor fi dificile până la finalul sezonului. Echipele care se bat la titlul sunt în grupul lor şi mai este grupul de echipă care se luptă pentru cupele europene. În meciul cu Başakşehir, jucătorii mei au luptat frumos. Nu am înţeles de ce am fost trimis în tribune”, a mai precizat antrenorul lui Kayserispor.

Închide ×