Sport

Șumudică a răbufnit la Fanatik la EURO! I-a dat lecții în direct selecționerului Edi Iordănescu: „Când am auzit asta, am plecat să-mi fac un sandviș, am plecat de nervi”

Comparația dintre Edi Iordănescu și Ronald Koeman l-a scos din sărite pe Marius Șumudică. Tehnicianul român a răbufnit la FANATIK LA EURO.
03.07.2024 | 11:37
Sumudica a rabufnit la Fanatik la EURO Ia dat lectii in direct selectionerului Edi Iordanescu Cand am auzit asta am plecat sami fac un sandvis am plecat de nervi
Șumudică a răbufnit la Fanatik la EURO! I-a dat lecții în direct selecționerului Edi Iordănescu: „Când am auzit asta, am plecat să-mi fac un sandviș, am plecat de nervi”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Portocala Mecanică” i-a zdrobit pe „tricolori” în optimile EURO 2024, iar Marius Șumudică a analizat prestația elevilor lui Edi Iordănescu. Tehnicianul român a răbufnit când a auzit comparația dintre selecționerul României și Ronald Koeman.

Șumudică a răbufnit la Fanatik la EURO! I-a dat lecții în direct selecționerului Edi Iordănescu: „Nu ai avut nicio șansă”

Aventura „tricolorilor” la EURO 2024 s-a oprit în optimi, România fiind învinsă categoric de Olanda, scor 3-0. Echipa națională a pus presiune pe olandezi în primele 20 de minute, însă internaționalii români nu au putut menține același ritm.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a analizat prestația „tricolorilor” din România – Olanda, scor 0-3, la FANATIK LA EURO. Tehnicianul a mărturisit că a fost scos din sărite când a auzit că Edi Iordănescu este mai bun decât Ronald Koeman, fost antrenor la Barcelona.

„Noi nu suntem în stare să facem atac pozițional, nu putem să dominăm nicio echipă, poate doar una inferioară nouă. La nivelul EURO nu putem să facem construcția de la portar și să ajungem la 10 pase consecutive, să finalizăm o fază.

ADVERTISEMENT

Nu avem calitatea să facem lucrul ăsta. Încercând să faci acest atac pozițional în momentul în care Olanda te prindea cu fața spre poartă și avea spații te mânca. Olanda are viteză, calitate și rezolvă situații unu la unu.

Dacă tu stai la cutie, te retragi în zona roșie și aștepți să joci contraatacul, iar Olanda te-a subordonat și în acest fel. Nu ai avut nicio șansă, chiar dacă te deschideai să joci sau dacă te-ai fi apărat. Ieri nu ne-am apărat și nici nu am atacat”, a spus Marius Șumudică,

ADVERTISEMENT

Ce l-a deranjat pe Marius Șumudică: „Am rămas perplex. Eu am plecat să îmi fac un sandviș”

„Este clar că asta depinde foarte mult și de adversar, care a fost net superior. Trebuie să fim corecți, dar la mine există un dar. O spun din punct de vedere al antrenorului care toată săptămâna a spus că ar fi jucat altceva.

Turcia a jucat toate meciurile în 4-3-3, ieri joacă 5-4-1 contra Austriei. Orice echipă trebuie să știe să mute, să aibă cel puțin două module pe care să știe să le joace. Nu poți să joci numai 4-3-3, nu poți!

ADVERTISEMENT

Ai văzut ce a zis Koeman, am rămas perplex. Am văzut un comentariu al unui om de fotbal la un post de televiziune care spune că noi avem un selecționer peste Ronald Koeman. Cu toată stima pentru Edi, este prietenul meu, îl respect, a făcut rezultate incredibile cu această generație.

Să spui ieri că Edi Iordănescu este peste Ronald Koeman, care a antrenat Barcelona… Eu am plecat să îmi fac un sandviș, eu am plecat din living, am căzut jos. Am plecat de nervi, era înainte de șase. A zis că selecționerul nostru în momentul de față este mai bun ca Ronald Koeman.

Îl respect pe Edi, este un antrenor cu rezultate, dar nici ca vârstă nu se apropie de Ronald Koeman. Poate va ajunge la nivelul lui, dar să spui că ai selecționerul mai bun decât Ronald Koeman când el a antrenat Barcelona, să fim puțini realiști”, a mai spus Șumudică.

Marius Șumudică a răbufnit după România - Olanda 0-3! Ce spune despre comparația dintre Iordănescu și Koeman

ADVERTISEMENT