"Meme nu poate lucra cu mine! Nu ştie să-mi traducă la conferinţe"

FCSB, Mihai Stoica, Marius Sumudica, liga 1,

Meme Stoica l-a ironizat din nou pe rivalul Marius Şumudică, iar tehnicianul lui Kayserispor nu a rămas dator. Ce i-a transmis oficialului de la FCSB

Mihai Stoica a spus că nu va putea niciodată să lucreze alături de Marius Şumudică şi a explicat de ce: "Şumudică? Niciodată! E ca şi cum ar veni Ioniţă, şi aici mai fac o paranteză şi spun că îl voi trage de urechi pe crainic pentru că îl bagă în seamă pe Ioniţă. Eu nu am nicio relaţie cu Şumudică. Nu voi lucra niciodată cu el şi nici el nu vrea să lucreze cu mine. Este o antipatie de ambele părţi.

Pe mine m-a deranjat că a vorbit de Dică, a spus că e tâmpit ăla care nu califică echipa în Europa League, că nu ştiu ce... Am văzut acum că s-a luat de Lobanovski. Pentru mine Lobanovski a fost o legendă şi în biroul meu este un tricou înrămat pe care se află semnătura lui. Şi mă bucur foarte mult că finul meu, Florin Cernat, a fost luat de Lobanovski la Dinamo Kiev şi acel antrenor i-a dat numărul 10", a spus Meme.

"Mă mir că a avut timp de ieşit"

Marius Şumudică i-a răspuns şi el în acelaşi mod managerului de la FCSB: "Eu mă aşteptam să fie pe baricade, alături de echipă, doar e cea mai importantă săptămână a FCSB-ului. El nu poate să lucreze cu mine pentru că nu ştie limba turcă să traducă la conferinţă înainte de meciul cu Besiktas.

Poate aşa înţelegea ce am spus referitor la Lobanovski. Mă miră că a avut timp de ieşit la tv.  În acest timp, la antrenamentele dinaintea meciului cu Lazio, Dică a ţinut lecţii deschise cu antrenorii cursanţi pentru licenţa PRO. Cu Şumudică antrenor asta nu se întâmpla, cu el manager văd că se poate!", a declarat Şumudică pentru GSP.ro.