Fotbal intern

Șumudică a vorbit despre transferul lui Budescu la Al-Shabab. Ce sumă dau arabii

27.06.2018 | 15:00
Sumudica a vorbit despre transferul lui Budescu la AlShabab Ce suma dau arabii

Marius Șumudică a ajuns în această vară la Al-Shabab unde e gata să își aducă foștii elevi de la Astra Giurgiu. Cu toate că s-a speculat mai mult numele lui Denis Alibec, Șumi pare acum interesat de Constantin Budescu.

„Magicianul” FCSB are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro, dar antrenorul care a ieșit campion al României cu Astra anunță că formația arabă nu pare a fi pregătită să achite această sumă pentru Budescu: „Pe Budi, Al Shabab nu-l vrea pentru că s-a dus Şumudică la echipă. Cei de acolo îl urmăresc de vreo doi ani şi tot încearcă să-l transfere. E adevărat că, acum, cred că mi-au trimis să mă uit la vreo 10 fotbalişti pentru postul de decar, dar Budescu este cel mai bun. Din ce ştiu eu, încă nu s-a ajuns la discuţia de bani, dar aşa e, în niciun caz nu vor plăti clauza de trei milioane de euro. Chiar dacă suporterii, pe twitter, sunt înnebuniţi după el”, a explicat Marius Şumudică, la o emisiune televizată.

Șumudică a fost confirmat de Gigi Becali în privința transferului lui Budescu

Și Gigi Becali a lăsat senzația că ar renunța la un milion de euro pentru a face mutarea lui Budescu la formația antrenată acum de Mariuș Șumudică. ”E posibil să plece Budescu în Arabia Saudită. La Șumudică. L-am lăsat la două milioane de euro”, a confirmat Becali, la Pro X.

În ceea ce îl privește pe Denis Alibec, transferul atacantului român în Arabia Saudită este ca și picat: „Eu insist pentru Denis, dar e foarte mult. Nu fac eu preţul lui, însă 1.700.000 de euro plus TVA, adică aproape 2.000.000 de euro, e imens! Ei vin imediat cu contraargumente, că nu a jucat, că în presă a scris că a făcut nu ştiu ce. La 2 milioane de euro, sunt pe piaţă fotbalişti cu cifre importante în sezonul trecut. Îmi este foarte, foarte greu în acest moment să îl aduc pe Denis Alibec!”, a spus Marius Șumudică, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO.