Şumudică ar reveni în Liga 1: “Dacă vin, o fac să mă bat la titlu”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
20/03/2018, 14:52
Şumudică ar reveni în Liga 1: “Dacă vin, o fac să mă bat la titlu”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Marius Şumudică se bucură de timpul petrecut în Turcia, la Kayserispor, însă nu exclude niciodată o revenire în Liga 1 Betano. Ultima dată în România pe banca Astrei Giurgiu, acesta ar vrea să revină în ţară la o echipă cu pretenţii, care să se bată la titlu:

“Nu credeam că voi reuşi să închei anul aici având în vedere că Kayseri a schimbat cinci antrenori anul trecut. 16 antrenori s-au schimbat în Turcia, e greu să rezişti aici.

“Am clauză”

Gigi Becali ţine fotbalul în viaţă, dar e greu să vin la Steaua. Mai am 8 etape în Turcia şi apoi încă un an de contract. Au existat contacte, puteam să plec în Golf. Continuitatea înseamnă mult pentru un antrenor. Nu ştiu dacă pot să mă întorc în vară în Liga 1. Am o clauză de 500.000 de euro, cred că e destul de greu de plătit. Niciodată să nu spui niciodată. Dacă mă voi întoarce vreodată în România, nu o să o mai iau de jos. Cred că am ajuns la un standard, la un anumit nivel şi îmi permit să aleg. Dacă va fi, mă voi duce la o echipă la care să mă bat pentru campionat. Nu ar fi un pas înapoi dacă aş avea posibilitatea să lupt pentru campionat”, a declarat Marius Şumudică la ProX.

Întrebat de o posibilă venire la FCSB, Şumi a replicat cu deja celebrul: “Altă întrebare”.

Închide ×