Carousel hot news

Şumudică are viitorul asigurat! ”Poate ajunge la o echipă din Istanbul”

Marius Şumudică are parte de toate elogiile în Turcia după un început de sezon foarte bun cu Kayserispor, în care a acumulat 14 puncte în şapte etape şi se află pe ultima treaptă a...
04.10.2017 | 20:55
Şumudică are viitorul asigurat! ”Poate ajunge la o echipă din Istanbul”

Marius Şumudică are parte de toate elogiile în Turcia după un început de sezon foarte bun cu Kayserispor, în care a acumulat 14 puncte în şapte etape şi se află pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate cu Beşiktaş Istanbul, campioana en-titre. Fostul tehnician al Astrei Giurgiu este lăudat de presa turcă, dar şi de conducerea actualei sale formaţii.

Patronul clubului din Kayseri este conştient de faptul că dacă tehnicianul român va continua să aibă rezultate foarte bune va fi greu să-l ţinăla echipă. ”Pentru Marius Şumudică, Kayserispor este o rampă de lansare. Poate ajunge la o echipă din Istanbul dacă are succes aici”, a declarat în presa turcă Erol Bedir, başkanul care a insistat pentru aducerea românului la Kayserispor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Şumudică are obiectiv salvarea de la retrogradare

În urmă cu doar o zi, Erol Bedir afirma că speră ca armonia din cadrul lotului să continue până la finalul sezonului. „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am acumulat 14 puncte, dar mai avem încă 27 de meciuri. Vom continua cu aceeaşi seriozitate. Sper ca această armonie din cadrul lotului să continue până la finalul sezonului”, declarat patronul lui Kayseri.

Deşi echipa este pe podium, başkanul a anunţat că obiectivul rămâne salvarea de la retrogradare: ”Obiectivul nostru este să rămânem în prima ligă. Abia a început sezonul, e prea devreme pentru a ne gândi la pozţiile fruntaşe. Cea mai mare plăcere a mea este faptul că văd că avem 12-13 puncte în faţa ultimelor trei clasate. Avem 14 puncte acum, însă, dacă nu vom continua să adunăm, nu ne vor ajuta la nimic pe viitor”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri