Fotbal international

Șumudică aruncă bomba: „Am auzit că sunt alte sume la transferul lui Stanciu”. Cât ar fi plătit de fapt Al Ahli

30.01.2019 | 20:18
Sumudica arunca bomba Am auzit ca sunt alte sume la transferul lui Stanciu Cat ar fi platit de fapt Al Ahli
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu s-a transferat la Al Ahli, în Arabia Saudită. Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, îl avertizează deja pe numărul 10 de la echipa națională și spune că liga din Arabia Saudită este peste cea din România.

În același timp, Șumudică dezvăluie că în Arabia Saudită se vorbește despre alte sume față de cele vehiculate în România. Suma de transfer ar fi, conform presei arabe, 7,5 milioane de dolari. Totodată, Stanciu ar avea un salariu mai mic de 2,5 milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT

Șumudică aruncă bomba

„Nu-i va fi ușor lui Stanciu să se adapteze, mai ales când vorbim despre climă. Vara e teribil aici.

Din ce am auzit aici, sunt alte date ale transferului. Am înțeles că sunt bani mai puțini. Localnicii spun că sunt bani mai puțini și la transfer și la salariu. Ar fi de fapt 7,5 milioane de dolari. Cel mai bine ar fi să vorbiți cu impresarul lui. Eu am auzit alte sume înainte de meciul meu cu Ittihad. Nu e problema mea însă.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă mult de la Stanciu. Arabii te ridică în slăvi când joci bine, dar când joci slab nici nu te bagă în seamă. În momentul de față, campionatul Arabiei Saudite este peste cel din România. Al Ahli se bate la campionat fără probleme la noi” – a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

Concurență serioasă pentru Stanciu la Al Ahli

O să-i fie greu. Al Ahli are doi atacanți senzaționali. Când ești numărul 10 aici, trebuie să iei mingea în gură și să intri cu ea în poartă. Publicul e foarte critic.

ADVERTISEMENT

Cred că a contat mai mult partea financiară pentru el. Dacă avea ofertă din vestul Europei, nu venea în Arabia Saudită. Dacă ești număr 10 la echipa națională, trebuie să ai oferte din Europa. Asta e diferența dintre noi, croați, sârbi, sloveni, polonezi și restul

Noi facem articole că de săptămâna viitoare începe să se antreneze Chiricheș și că o să rupem tot după. Când vreodată o să facă așa ceva croații. Hai să vedem ce fotbaliști are Slovenia. Suntem departe” – a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea lui Gabi Balint

„Am primit un mesaj acum de la o sursă credibilă zic eu. Cinci milioane de euro ar fi suma de transfer și 1,4 milioane de euro salariul său, iar Al Ahli a fost singura ofertă” – a completat Gabi Balint, prezent în studio.

ADVERTISEMENT