Fotbal intern

Șumudică, atac la contestatarii lui Mircea Lucescu! “E Mesia, numărul 1!”

19.03.2019 | 23:34
Sumudica atac la contestatarii lui Mircea Lucescu E Mesia numarul 1

Marius Șumudică a lansat un atac la adresa contestatarilor lui Mircea Lucescu! Antrenorul lui Al Shabab nici nu vrea să audă de alți tehnicieni atunci când vine vorba de reușite în carieră. Pentru Șumudică, fostul selecționer al Turciei este numărul 1 în România și în acest moment nimeni nu îi poate amenința supremația. Ex rapidistul spune că nici măcar nu există un antrenor care să se apropie cât de cât de Lucescu la performanțe.

Șumudică, atac la contestatarii lui Mircea Lucescu!

Marius Șumudică recunoaște că nici măcar nu îndrăznește să viseze că ar putea ajunge la performanțele lui Mircea Lucescu. “Top 50? Păi dacă ajung în Top 50, mă las mâine, ce top 50?. În momentul de față sunt pe locul 124, ceea ce este o performanță. Sunt al doilea antrenor, după Răzvan Lucescu, care e pe 80 și ceva”, a precizat Marius Șumudică, antrenor la Al Shabab.

Șumudică, atac la contestatarii lui Mircea Lucescu! Șumudică
Marius Șumudică o antrenează pe Al Shabab

Mircea Lucescu, nemulțumit de locul ocupat

Culmea, nici Mircea Lucescu nu este mulțumit de locul ocupat în clasamentul publicației franceze. „ Dacă te uiţi pe alte site-uri, mai ales pe cel al UEFA, eu apar pe locul al doilea, ca număr de trofee. Apar pe locul trei ca număr de prezenţe în cupele europene, nu doar Champions League, şi Europa League. Bineînţeles că nu aş fi crezut niciodată că voi fi în acest top. Noi, cei din Est, nu ieşeam, nu aveam niciun fel de informaţie, nu vedeam niciun meci, nu vedeam antrenamente.

Vedeţi, că nu se iau în considerare doar trofeele. Aşa, cu trofeele câştigate de Ştefan Kovacs ar trebui să fie mai în faţă”, a declarat Mircea Lucescu atunci când a fost chestionat despre poziția ocupată în topul France Football de  Telekom Sport.
* 1 titlu de campion are Marius Șumudică în calitate de antrenor