Fotbal international

Foto. Şumi, bătut în Turcia! ”Am răspuns cu inteligenţă, nu cu pumnii”

Marius Şumudică are un parcurs de excepţie în campionatul Turciei cu echipa Kayserispor şi se luptă la titlu cu marile forţe din Istanbul.
04.12.2017 | 20:06
Foto Sumi batut in Turcia Am raspuns cu inteligenta nu cu pumnii

UPDATE, ora 23:15 / Şumudică a povestit incidentul la conferinţa de presă: ”Eu ieşeam cu echipa mea, aşteptam să plecăm şi antrenorul lor a venit şi m-a lovit la nas. Pentru ce? Nu am venit în Turcia să mă bat. Am venit să antrenez. Am răspuns cu inteligenţă, nu cu pumnii. Nu sunt boxer!”.

UPDATE, 22:10 / Marius Şumudică şi Cristian Săpunaru au fost implicaţi într-un scandal uriaş în drumul spre vestiare după victoria cu Alanyaspor. Preşedintele clubului Kayserispor, Erol Bedir, a confirmat evenimentele: ”Antrenorul cu portarii şi jucătorii de la Alanyaspor ne-au atacat după finalul partidei. Translatorul nostru a fost dus la spital. M-am întors din drum şi am rămas în vestiar. Am constatat că lui Şumudică îi curgea sânge din nas. Este un eveniment trist”.

UPDATE, ora 21:00 / Marius Şumudică se poate declara un antrenor norocos după meciul Alanyaspor – Kayserispor 1-2 – vezi golurile aici. După ce s-au văzut egalaţi în repriza a doua, elevii lui Şumi au beneficiat a eliminarea lui Souza şi au marcat golul victoriei în minutul trei al prelungirilor prin căpitanul Umut. Bulut. Kayserispor a urcat pe 5 în clasament, cu 26 de puncte, la egalitate cu Fenerbahce şi Beşiktaş, la patru puncte în urma liderului Istanbul BB şi la trei de Galatasaray.

UPDATE, ora 20:25 / Gazdele au reuşit o egalare norocoasă. Silviu Lung a fost păcălit la şutul lui Akilic, deviat decisiv de un alt jucător de la Alanyaspor – vezi golul aici. În acest moment, Kayserispor se află la şase puncte de liderul Istanbul BB


În ultimul meci al etapei, Şumudică are nevoie de victorie în meciul din deplasare cu Alanyaspor pentru a urcat locul cinci în clasament, la egalitate cu Fenerbahce şi Beşiktaş, la patru puncte în urma liderului Istanbul BB şi la trei de Galatasaray.

Kayserispor a avut un start de meci foarte bun şi a deschis scorul prin mijlocaşul Guray Vural în minutul 21 – vezi golul aici. Dacă va reuşi să păstreze avantajul în deplasarea din Alanya, Marius Şumudică îşi va îndeplini obictivul pentru moment.

Şumudică i-a folosit titulari pe Lung şi Săpunaru

Tehnicianul român a decis să-i folosească titulari pe portarul Silviu Lung şi fundaşul CRistian Săpunaru, şla fel caşi pe fostul fundaş dreapta de la CFR Cluj, Tiago Lopes, În schimb, Şumudică l-a păstrat pe banca de rezerve pe fostul stelist Fernando Boldrin.

De remarcat că Alanyaspor a fost lipsită de cel mai important jucător din lot, atacantul Vagner Love. Brazilianul este golgeterul echipei antrenate de bosniacul Safet Susic, reuşind să marcheze nouă goluri în acest sezon.