Probleme pentru Şumudică în Turcia! Başcanul lui Kayseri s-a luat de el

marius sumudica, kayserispor, patron, cearta, turcia

Marius Şumudică a fost certat de patronul clubului Kayserispor, Erol Bedir, după ce a fost eliminat în meciul de campionat cu Karabukspor.

Boss-ul formaţiei din Kayseri consideră că echipa antrenată de Marius Şumudică are şanse să prindă un loc care să-i asigure participarea în sezonul viitor al cupelor europene şi are nevoie ca tehnicianul să fie prezent pe bancă.

”Şumudică este diferit, e un antrenor extraordinar. Nu este genul de tehnician cu care suntem obişnuiţi. Dar noi avem nevoie de Şumudică pe bancă, nu în tribune. Acolo trebuie să stea fanii. El trebuie să stea lângă teren. Noi mai avem nouă meciuri, nouă finale care pot să ne ducă în cupele europene în sezonul următor”, a declarat Bedir pentru Fotomac.

Şumudică e pe locul 5 în campionatul Turciei

După disputarea a 25 de etape, Marius Şumudică se află pe locul 5, cu 41 de puncte, la şase puncte în urma ocupantei poziţiei a patra, Fenerbahce. Din campionatul Turciei, primele patru clasate merg în cupele europene, dar Kayserispor poate prinde cupele europene şi de pe locul 5, datorită faptului că cel mai probabil finala Cupei se va juca între Galatasaray şi câştigătoarea meciului Beşiktaş - Fenerbahce, echipe aflate în fruntea clasamentului. Singura semifinalistă care o poate încurca pe Kayserispor este Akhişar Belediyespor.