Şumudică copiază modelul Stelei. “Şi noi vrem amînarea meciului cu Pandurii!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
18/07/2016, 21:52
Şumudică copiază modelul Stelei. “Şi noi vrem amînarea meciului cu Pandurii!”

Marius Şumudică a dezvăluit la un post de televiziune că va discuta cu Narcis Răducan pentru a amîna meciul cu Pandurii din etapa II, care este programat la sfîrşitul lunii iulie, deoarece ambele formaţii vor disputa meciuri în cupele europene.

Şi eu mi-aş dori să amînăm meciul cu Pandurii. Voi discuta cu Narcis Răducan. Dacă ei vor juca în Europa League, cu siguranţă vor să joace sîmbătă, iar dacă vor dori să jucăm duminică, nu voi dori eu, deoarece trebuie să plec la Copenhaga.

Cred că cea mai bună soluţie, atît pentru noi, cît şi pentru ei este să amînăm partida. Dacă acum există un precedent, atunci pentru noi de ce nu s-ar face acest avantaj”, a spus Şumi.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×