Fotbal intern

Şumudică, despre proiectul lui Pancu: „Pentru mine, ăsta nu este Rapid”

22.05.2018 | 08:37
Sumudica despre proiectul lui Pancu Pentru mine asta nu este Rapid
ADVERTISEMENT

Şumudică, despre proiectul lui Pancu de la Rapid. Antrenorul nu se regăseşte în actuala echipă a “vişiniilor” şi spune că pentru el acesta nu reprezintă adevăratul Rapid.

Deşi vor avea drept de promovare în Liga 3, giuleştenii nu au foarte mulţu susţinători, iar Marius Şumudică şi-a explicat decizia: “Pentru mine, ăsta nu este Rapid. Nu știu ce se întâmplă. Se ceartă, se bat, tot felul de amenințări. Eu pe Nico îl cunosc bine, el n-ar fi făcut fițe dacă nu era ceva șubred. Mie nu îmi place. Pancu și Nico sunt prietenii mei, există o divergență cu Burcă.

ADVERTISEMENT

Şumudică, despre proiectul lui Pancu: “Ceva nu e în regulă”

În Giulești mă simt cel mai bine, e casa mea, dar nu există nimic. Cum să joace AFC Rapid cu Academia Rapid? Eram în țară și nu am vrut să mă duc la acel meci. Am încercat să vorbesc și cu primarul, am vrut să mă interesez, nu sunt indiferent. Dar am simțit că e ceva care nu e în regulă.

Nu vreau să intru într-un proiect a cărui finalitate nu o văd. Nu vreau să mai jignesc pe nimeni, dar cel mai jenant moment a fost când nu m-a lăsat inima să mă duc la AFC Rapid cu Academia Rapid. Dacă va rămâne o singură echipă, cu siguranță că voi face tot ce pot să ajut acest proiect. Când va exista un singur Rapid, cu mare plăcere aș veni să antrenez. Dar să nu mai existe clone. E marele meu vis, să iau un titlu cu Rapid”, a zis Șumudică la Europa FM.

ADVERTISEMENT