Fotbal intern

Şumudică, despre transferul lui Alibec, la plecarea în Arabia Saudită: “Discuţii foarte avansate”

04.07.2018 | 16:29
Sumudica despre transferul lui Alibec la plecarea in Arabia Saudita Discutii foarte avansate

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Denis Alibec la formaţia condusă de Şumudică este ca şi făcut. Antrenorul român neagă însă această informaţie.

Până acum Şumudică i-a luat de la FCSB pe foştii săi elevi de la Astra, Constantin Budescu şi Valerică Găman. Şumudică îi aşteaptă alături de el şi pe Alibec, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct înainte de această trecere. “S-au făcut transferuri multe, au venit antrenori importanţi în Arabia Saudită. Vreau să jucăm un fotbal frumos şi să facem o echipă bună. Sunt discuţii foarte avansate pentru Alibec, dar nu s-a bătut încă palma. M-am înţeles mereu bine cu jucătorii români, joacă pentru mine. Am luat de la FCSB jucători pe care îi cunosc, niciodată nu am luat fotbalişti pe care nu-i ştiu”a spus Şumudică, înainte de plecarea de pe Aeroportul Otopeni, unde a fost însoţit de Valerică Găman.

Şumudică şi Valerică Găman au plecat împreună în Arabia Saudită
Şumudică şi Valerică Găman au plecat împreună în Arabia Saudită

Şumudică anunţă că dacă îl transferă pe Alibec, îl va pune la loc pe picioare

Şumudică a anunţat că are planuri mari cu Alibec, dacă va reuşi să îl aducă la Al Shabab: “Dacă voi putea să-l transfer, sper să-l fac pe Alibec să joace cum a făcut-o la Astra. Încerc să-l ajut şi pe De Amorim, sunt în legătură cu nişte impresari şi vreau să-l ajut.”

Cât despre şansele să antreneze vreodată echipa lui Gigi Becali: “Nu voi ajunge niciodată la FCSB, sper să antrenez Rapidul cât de repede”, a spus Sumudica.