Fotbal intern

Șumudică, dezamăgit după ce Budescu nu a fost convocat la națională! „Toţi decarii din fotbalul românesc sunt la degetul lui mic”

19.03.2019 | 21:11
Sumudica dezamagit dupa ce Budescu nu a fost convocat la nationala Toti decarii din fotbalul romanesc sunt la degetul lui mic

Marius Șumudică s-a arătat dezamăgit după ce Budescu nu a fost convocat la echipa națională de Cosmin Contra. Antrenorul lui Al Shabab spune că jucătorul său nu avea voie să lipsească din lotul tricolorilor pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe. Șumudică nu înțelege logica lui Contra, mai ales că selecționerul avea nevoie de jucători cu profil ofensiv după ce Florin Andone și George Țucudean s-au accidentat

Șumudică, dezamăgit după ce Budescu nu a fost convocat la națională!

Budescu este în acest moment pe locul 5 în topul celor mai buni jucători din Arabia Saudită, unde sunt jucatori pe care s-au dat zeci de milioane de euro. Asta în condiţiile în care a lipsit vreo 6-7 meciuri din cele 24. Cu siguranţă era în primii 3. Budescu îţi poate schimba soarta unui meci într-un minut, nu poţi să-l compari cu nimeni, cu tot respectul pentru cei care sunt la echipa naţională. În momentul în care îşi doreşte şi vrea să joace la un nivel, se simte bine şi în largul lui.

Este un tip ciudat, trebuie să ştii să te comporţi cu el. În momentul în care îl faci pe Budescu să se simtă important şi să fie numărul 1, îţi decide jocul. Pentru mine este un adevărat număr 10, nu poţi să-l compari cu nimeni. Poate să se supere oricine din fotbalul românesc pe mine, toţi sunt la degetul mic al lui Budescu. Mă refer la decari, a declarat Marius Șumudică, la puține momente, după ce a sosit în țară.

Șumudică, dezamăgit după ce Budescu nu a fost convocat la națională! Budescu
Constantin Budescu în tricoul echipei naționale a României

Șumudică, pesimist pentru jocul cu Suedia

Marius Șumudică nu vede cu ochi buni partida tricolorilor cu Suedia. În viziunea antrenorului arabilor de la Al Shabab, nordicii au o formație extrem de puternică în care se regăsesc mulți jucători care evoluează la echipe puternice din campionate de top ale Europei. Foarte grea, foarte grea, i-am văzut pe suedezi când au jucat cu turcii. Va fi foarte greu, e o echipă masivă, echipă care joacă fotbal, cu jucători care evoluează în strainatate şi care joacă meci de meci la un nivel înalt.

Spuneţi-mi şi mie ce jucători avem noi în echipa naţională şi care joacă în momentul de faţă meci de meci în campionate puternice. Nu ştiu dacă-i numărăm pe o mână şi nu ştiu dacă sunt campionate puternice. Păi şi atunci? Asta e diferenţa de valoare“, a mai spus Şumudică.

  • 12 partide are Constantin Budescu la echipa națională a României