Şumudică, dezamăgit după tragerea la sorţi: "GREU, foarte greu!"

Marius Şumudică s-a declarat dezamăgit de tragerea la sorţi din play-off-ul Ligii Europa, urmînd ca Astra să întîlnească West Ham United. Tehnicianul campioanei le-a urat baftă şi celor de la Steaua în duelul cu Manchester City:

"Greu, foarte greu. Este o echipă dificilă care îşi va dori revanşa şi avem şanse mici. Îmi doream Maribor sau Panatinaikos. E şi mai prost că jucăm primul meci acasă. Ăsta e norocul Astrei. Am dat peste Copenhaga, n-a stat nimeni să compare, dar este echipa la care doar Santander nu este internaţional, restul de 10 sînt la echipele naţionale. O să vedeţi unde ajunge Copenhaga. 

Le dorim baftă în continuare, să dea Dumnezeu să aibă noroc şi cu City. 

Anul trecut, n-au venit decît cu trei titluari, că îi interesau primul meci cu Arsenal. Îi aveam şi pe Budescu şi Alibec anul trecut. Alibec ar putea să fie apt pentru returul de pe 18. El a făcut antrenament. Se simta Şumudică la echipă, chiard acă lăsăm modestia la o parte. Atît timp cît eu am fost cu ei, CFR n-a avut nicio şansă şi am luat Supercupa, dara tît timp cît nu sînt cu ei... UEFA mi-a trimis o hîrtie şi mi-a spus că după meic aveam voie să merg şi la conferinţa de presă, dar pe mine m-a interzis de tot ţara mea. Este un contract bine pus la punct, dcaă vrea să vină mîine alt antrenor, eu îi spun ce are de făcut cu cea mai mare plăcere, dacă asta este problema. Există o caluză de reziliere de 150.000 de euro", a spus Marius Şumudică.