Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șumudică dezvăluie ce gafă a făcut Ianis Hagi înainte de EURO 2024. „A ales greșit, ăsta e adevărul”

Marius Șumudică a dezvăluit ce gafă a făcut Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Analistul FANATIK este de părere mijlocașul lui Rangers și-a ales destinația greșită.
03.05.2024 | 08:00
Sumudica dezvaluie ce gafa a facut Ianis Hagi inainte de EURO 2024 A ales gresit asta e adevarul
Marius Șumudică, despre Ianis Hagi înainte de EURO 2024. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Rangers evoluează sub formă de împrumut la Deportivo Alaves în acest sezon, însă nu reușește să se impună în primul 11 al formației din La Liga. Despre alegerea lui Ianis Hagi înainte de EURO 2024 a discutat și Marius Șumudică.

Șumudică dezvăluie ce gafă a făcut Ianis Hagi înainte de EURO 2024. „A ales greșit, ăsta e adevărul”

Marius Șumudică este de părere că Ianis Hagi a greșit cu alegerea echipei înainte de EURO 2024. Analistul FANATIK crede că mijlocașul echipei naționale trebuia să meargă la un club unde să joace constant.

ADVERTISEMENT

“La un jucător de câmp nu e ca la un portar. A ales greșit, asta a făcut. Tu în momentul care au în față un Campionat European și target-ul tău este să joci la Campionatul European, unde există ramificații.

Dacă joc, pot să aleg după aia. Eu aleg înainte ceva, fac subsolul, fac etajul 1 și după aceea ajung la mansardă.

ADVERTISEMENT

Aleg ceva care să îmi dea garanția că pot să joc ca să ajung la Campionatul European. Eu așa aș fi văzut. Nu știu de cine a fost sfătuit, nu știu ce se întâmplă.

Hai să fim corecți. Ianis a jucat foarte bine la echipa națională în ultimul timp. Nu știu ce se întâmplă la echipa de club. Te antrenezi zi de zi, antrenorul îl vede. Nu știu. E problemă mare asta și sunt mai mulți așa.

ADVERTISEMENT

Spune-mi și mie câți jucători joacă la nivel înalt în campionate din Europa? Păi noi trebuie să ne supărăm acum că spunem că nu o să facem puncte să ieșim din grupe? Uite unde joacă ucrainienii, la belgieni”, a declarat Marius Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA.

Revine Șumi la Rapid?

Marius Șumudică nu a vorbit concret despre revenirea la Rapid, dar este clar că e un lucru pe care și-l dorește. Fostul antrenor de la Gaziantep poartă discuții cu șefii din Giulești și așteaptă o ofertă concretă. Dar doar dacă aceștia se decid că nu vor continua cu Bogdan Lobonț pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Șumi crede că va antrena cât de curând în străinătate. În cazul în care cei din conducerea celor de la Rapid nu vin cu o propunere curând.

“Există semnale că ar trebui să ne întâlnim. Am vorbit prin mesaje cu Angelescu, urmează să ne vedem la începutul săptămânii. Dacă primesc o ofertă și îmi va fi pe plac, asta e.

Nu vreau să vorbesc de Rapid, pentru că Rapid are antrenor. Îl respect, a fost colegul meu. Este clar că voi lua în calcul. În momentul de față există posibilitatea să mă întorc în Turcia, e un proiect extraordinar.

Ei își doresc foarte mult un tip de antrenor. Dar eu știu ce am de făcut în continuare în ceea ce privește comportamentul meu în jurul unei echipe.

Sunt deschis să discut, este clar că în țară nu pot antrena decât Rapid, pentru că nu există altă variantă. Feeling-ul meu este că sunt foarte aproape să plec în străinătate”, a spus Șumudică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Marius Șumudică, despre echipa națională a României înainte de EURO 2024

ADVERTISEMENT