Fotbal intern

Răsturnare de situaţie! Şumudică nu mai pleacă: “NU PLĂTESC!”

UPDATE, ora 20:00 / Marius Şumudică a vorbit de stadiul negocierilor cu Gaziantep, după ce Petre Buduru a dezvăluit pentru FANATIK.RO că tehnicianul Astrei a luat bani în avans de la club şi nu...
09.12.2016 | 20:40
Rasturnare de situatie Sumudica nu mai pleaca NU PLATESC

UPDATE, ora 20:00 / Marius Şumudică a vorbit de stadiul negocierilor cu Gaziantep, după ce Petre Buduru a dezvăluit pentru FANATIK.RO că tehnicianul Astrei a luat bani în avans de la club şi nu poate pleca uşor la Gaziantep – detalii aici   

“Referitor la situaţia mea, e pe departe de a fi rezolvată. Sînt discuţii. Vor mai dura spre miezul nopţii. Dacă nu voi ajunge la un consens, va cădea şi voi continua la Astra. Nu îmi permit să plătesc 150.000 de euro. Aici nu e problema că nu ar putea plăti turcii.

Cînd am avut discuţii, eu nu le-am zis de această clauză. În momentul în care le-am spus, a fost o chestie de principiu, ceva anormal. Am venit cu ceva nou şi i s-a părut ceva ciudat preşedintelui şi nu e de acord să plătească suma. Clubul mi-a cerut să plătesc banii pînă luni, după care voi fi liber. Secunzii să renunţe la banii pe care îi au de luat.

Mai este o sumă de bani de luat. Există din ceea ce mi s-a spus, primele de pe punctele pe care le-am făcut în această grupă. Eu aş avea de luat, din calculele mele, după discuţiile cu Buduru şi Dani Coman, 30.000 de euro.

Eu vreau să cad la învoială. Îmi era uşor să plec mîine în avion. Mă judecam doi ani, dar nu am vrut să fac asta, am trăit bucurii la acest club. Era de acord să luăm 3 jucători din iarnă. Săpunaru era unul dintre ei. Erau trei jucători importanţi, de care le-a plăcut la meciul de aseară, la care au fost prezenţi oficiali”, a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

UPDATE, ora 11:05 / Marius Şumudică este de neînduplecat şi îşi doreşte să plece de la Astra. Pe antrenorul campioanei îl aşteaptă acum Gaziantepspor:

“Sînt discuţii, s-ar putea să reziliem în scurt timp. Discuţiile sînt avansate, vom vedea. Turcii, ca să-l pună pe Şumudică antrenor, au dat 300.000 de euro ca să-şi poată da afară antrenorul. Mă doresc din vară, mi-au acceptat tot staff-ul, absolut tot ce am cerut. Sînt cheltuieli şi pentru ei, nu este uşor. În momentul de faţă există discuţii. Pe ei îi deranjează foarte mult şi nu înţeleg cum după un asemena parcurs, în momentul de faţă, ne împotmolim din cauza clauzei de rezilere. Nu vreau să dau 150.000 de euro din buzunarul meu, pentru că eu am realizat nişte performanţe. Dacă nu, îmi voi da demisia, şi apoi mă voi judeca cu ei. Există 50 la sută şanse să rămîn, dar vedem.

Vor 3 jucători în această iarnă. Au fost trei scouteri la meci. Nici nu mă interesează ce rezultat va fi cu Steaua! Au petrecut azi-noapte pînă la 4-5. Nu puteam să-i opresc eu. Astăzi au recuperare, e greu să-i aduc cu picioarele pe pămînt pînă la meciul cu Steaua”, a spus Marius Şumudică la Sport.ro.

*********************************************************************************************************

Marius Şumudică este decis să plece de la Astra Giurgiu cu orice preţ. Tehnicianul este dezamăgit de faptul că nu a fost respectat de oamenii cu putere de decizie din cadrul clubului.

“O seara minunată, abia mai pot vorbi. A fost ceva extraordinar. Le-am spus băieţilor că nu trebuie să pierdem acest meci şi să ieşim cu capul sus. Am întîlnit o forţă, o echipă care a venit cu jucători buni. Este o muncă de un an şi jumătate, mi-am dorit enorm să reuşesc cu această echipă. Am muncit mult, am adus jucători şi am făcut performanţe pe care nu credeam că le pot obţine. Este cea mai frumoasă zi din viaţa mea şi cred că şi ultima la Astra. 

M-au deranjat toate transferurile care s-au făcut. Este o lipsă de respect crasă la acest club. Astra este un capitol închis pentru mine. Am produs peste 15 milioane de euro în cadrul clubului. A sosit momentul să fiu respectat, sper să găsesc înţelegere să plec. În multe momente nu am fost respectat.

Nu am avut dialog cu domnul Niculae şi nici nu-mi doresc. Nu cred că voi sta pe bancă în meciul cu Steaua. Negociez cu Gaziantepspor, în seara asta vreau să plec. M-am săturat! Nu mă mai întrebaţi pe mine ce se va întîmpla la Astra. Dacă nu ne putem despărţi în condiţii amiabile, voi plăti clauza. Nu am avut nici măcar o sticlă de şampanie.

Ăsta este respectul de care se bucură jucătorii noştri. Mi-am riscat sănătatea, am făcut orice pentru echipă. Am cîştigat bani la Astra, dar am muncit pentru ei. S-a umplut paharul, nu se mai poate! Este josnic să stăm să ne rugăm să ne primim banii”, a spus Şumudică.