Şumudică: ” Eu sînt în mare parte vinovat pentru ceea ce e întîmplă la echipă!”

Oana Pascaru   
in Nicio categorie
23/08/2016, 16:56
Şumudică: ” Eu sînt în mare parte vinovat pentru ceea ce e întîmplă la echipă!”

Antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică a declarat că înfrîngerea echipei sale în faţa celor de la CFR Cluj, scor 1-5, a reprezentat pentru el o mare dezamăgire. Cît priveşte anunţul său că îşi dă demisia din funcţie Şumudică a spus că momentan îi stă gîndul doar la partida retur cu West Ham, nu la plecarea lui de la echipă.

“Eu sînt sub contract cu Astra. Este şansa noastră, şansa mea de a sta pe bancă, de a fi aproape de ei măcar la meci. La antrenamente nu pot deocamdată să iau parte, mai e pînă pe 9 septembrie. Mergem să ne jucăm şansa. Avem un ascendent normal că nu am pierdut niciodată cu ei în ultimele trei întîlniri. Va fi un joc ce se va disputa în alte circumstanţe, presiunea publicului…Trebuie să fim pregătiţi. Voi încerca să transmit dorinţa mea, agresivitatea mea pentru calificare. Probabil avem doar vreo 30 la sută şanse. Este o mare diferenţă cînd eu sînt lîngă ei. Am avut o discuţie cu domnul Burleanu, îi părea rău, dar astea sînt regulamentele, trebuie să le respectăm.

Eu am fost supărat după joc, dar nu s-a ajuns la demisie. S-au făcut multe speculaţii, dar nici nu s-a pus problema unei demisii. Sînt momente în viaţa unui antrenor, în viaţa unei echipe, care nu duc la nimic bun. E adevărat, pentru mine acum s-au adunat mai multe probleme, dar nu vreau să apar acum cu ele în presă sau să-mi caut alibi. Eu sînt în mare parte vinovat pentru ceea ce e întîmplă la echipă pentru că nu sînt alături de jucători. N-a fost o decizie radicală de a-mi da demisia. Dar sînt multe probleme care m-au pus pe gînduri. Vom vedea ce se va întîmpla într-un final.

E foarte importantă această săptămînă, să încercăm să ne calificăm, să cîştigăm pe urmă acasă şi vom avea apoi două săptămîni de gîndit la ce să facem în continuare. Trebuie să se tragă un semnal de alarmă la Astra pentru că suntem echipa campioană şi nu arătăm deloc aşa din niciun punct de vedere”, a declarat Şumudică.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×