Șumudică, exasperat de VAR la ultimul meci. Pasă de gol genială a lui Budescu. Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
28/09/2018, 20:40
Șumudică, exasperat de VAR la ultimul meci. Pasă de gol genială a lui Budescu. Video GALERIE FOTO
Șumudică, exasperat de VAR la ultimul meci. Budescu a dat o pasă de gol genială

Marius Șumudică a avut mari emoții în partida jucată pe terenul celor de la Al Raed, în runda cu numărul 4 din Campionatul Arabiei Saudite. Al Shabab s-a văzut condusă încă din minutul 9, iar la scurt timp a marcat în urma unei pase senzaționale care a venit de la Constantin Budescu. Tușierul a ridicat fanionul iar golul a fost anulat inițial pe motiv de offside. Reușita a fost validată în cele din urmă de VAR.

Al Shabab era neînvinsă de 4 meciuri înaintea confruntării cu Al Raed, echipă care venea după 3 partide fără victorie. Ismael Bangoura a deschis scorul în partida Al Raed – Al Shabab după doar 9 minute de joc dintr-o lovitură de pedeapsă acordată cu ajutorul tehnologiei VAR, spre nemulțumirea antrenorului Marius Șumudică, care s-a văzut nevoit să regândească tactica.

Gol superb marcat din pasa lui Budescu, anulat inițial de VAR. Șumudică a luat foc

După alte 6 minute de joc, Al Shabab a marcat un gol superb venit din pasa senzațională a lui Constantin Budescu. Tușierul a ridicat însă fanionul pentru offside, iar Marius Șumudică și-a ieșit din minți la marginea terenului. După ce a consultat proba VAR, centralul întâlnirii a decis că golul lui Al Shamrani a fost marcat regulamentar și a validat reușita, spre bucuria tehnicianului român și a șeicilor de la Al Shabab aflați în loja stadionului.

Decizie pro Șumudică luată cu ajutorul VAR. Jucător eliminat în Al Raed – Al Shabab

Deciziile luate cu ajutorul VAR au continuat, iar Bangoura, fost jucător la Dinamo Kiev și Nantes, a primit cartonaș roșu și a fost eliminat în minutul 62, după ce inițial primise doar galben. Chiar și în aceste condiții, echipa antrenată de Marius Șumudică nu a mai reușit să înscrie până la final, iar Al Raed – Al Shabab s-a terminat cu scorul de 1-1. În urma acestui rezultat, Al Shabab e pe locul 4 în campionatul din Arabia Saudită, cu 8 puncte, la 4 lungimi de undă în spatele liderului Al Hilal.

Șeicii de la Al Shabab, nemulțumiți în loja stadionului
Șeicii de la Al Shabab, nemulțumiți în loja stadionului

Primul 11 folosit de Marius Șumudică: Ben Mustapfha – Al Qumayzi, Salem, Benlamri, Euller – Babhir, Antonio, Al Khaibari, Budescu – Arthur, Al Shamrani. Rezerve: Al Habib, Al Kabi, Al Omran, Alshamary, Al Sulaiheem, Somalia, Haroon, Hizam, Ghazi.

Al Raed - Al Shabab 1-1
Al Raed – Al Shabab 1-1
Închide ×