Şumudică explică victoria! ”Am schimbat filosofia”

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
15/04/2018, 17:15
Şumudică explică victoria! ”Am schimbat filosofia”

Tehnicianul român consideră că are şi el un mic aport la acest succes şi i-a lăudat pe foştii jucători de la FCSB, Fernando Boldrin şi William de Amorim, care au marcat câte un gol în partida cu Genclerbirligi.

”Atunci când echipa pierde, mereu este responsabilitatea mea. Echipa a câştigat astăzi. Este şi meritul meu pentru succes. Am schimbat filosofia de joc. Suntem într-o dispoziţie bună acum, aveam nevoie de acest meci”, a spus Şumudică la conferinţa de presă.

Şumudică vrea în cupele europene

”Ne gândim la cupele europene, avem un meci foarte dificil vineri cu Başakşehir. Vom face totul pentru a câştiga acel meci. Vom lupta, toţi îşi vor arăta forţa. Vom arăta tuturor că suntem o echipă bună şi pregătită. Cred că am meritat victoria, am fost concentraţi din primul minut până la final. Mereu voi susţine dezvoltarea echipei. Nu veau ca echipele care vin aici să marcheze cu uşurinţă. Astăzi, Boldrin şi De Amorim au fost foarte buni pe teren, Boldrin a marcat un gol foarte important. Amorim a înscris şi a dat un assist”, a mai afirmat Marius Şumudică.

După două eşecuri severe şi nouă goluri primite echipa lui Marius Şumudică face un meci bun şi câştigă acasă cu Genclerbirligi cu scorul de 3-2.

Închide ×