Șumudică, gest nebun după o nouă victorie obținută de Al Shabab! Își joacă sezonul în ultimele două etape

Alin Miu   
în Fotbal international
20/04/2019, 22:27
Șumudică, gest nebun după o nouă victorie obținută de Al Shabab! Își joacă sezonul în ultimele două etape
Șumudică, gest nebun după o nouă victorie obținută de Al Shabab!

Al Shabab a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Al Hazem, iar echipa lui Șumudică are acum 53 de puncte, cu două etape înainte de finalul sezonului în Arabia Saudită. 

Șumudică, gest nebun după o nouă victorie obținută de Al Shabab!

Ambele goluri ale lui Al Shabab au fost marcate în prima repriză de Seba, jucător aflat într-o formă grozavă. Valerică Găman a fost integralist și s-a ales cu un cartonaș galben, în vreme ce Budescu a intrat pe teren în minutul 77, acesta pierzând primul 11 după o accidentare ce l-a ținut departe de gazon mai bine de o lună.

După golul de 2-0, camerele TV au dat un cadru cu șeicul lui Al Shabab, iar apoi au mutat imaginea pe Șumudică. Antrenorul a fost surprins făcând un gest controversat. Nu este clar dacă Șumudică le-a transmis fanilor să închidă gura sau chiar șeicului, cu care nu se află în relații bune. Presa arabă a anunțat recent că românul pleacă de la Al Shabab indiferent de ce loc va ocupa în clasament.

Al Shabab, care ocupă ultimul loc care asigură prezența în Liga Campionilor Asiei, are acum patru puncte avans față de Al Taawon, ocupanta locului 4. Nimic nu este jucat însă. Taawon are meci în această rundă cu Al Hilal, ocupanta locului 2, care se luptă la titlu. Chiar dacă Al Hilal va câștiga acest joc, Al Shabab tot nu va fi sigură de locul 3. În ultimele două etape joacă în deplasare tocmai cu Al Taawon și cu Al Hilal. Practic, Șumudică are nevoie de o remiză cu Al Taawon ca să fie sigur că echipa sa se va clasa pe locul 3.

În cursă ar putea intra și echipa lui Nicolae Stanciu, însă șansele sunt minime. Al Ahli are nevoie ca Al Shabab să nu obțină mai mult de două puncte în ultimele două etape, iar Taawon să nu ia mai mult de patru puncte.

Închide ×