Fotbal international

Șumudică își continuă invincibilitatea în campionat! Al Shabab a făcut egal cu echipa lui Slaven Bilic

29.01.2019 | 23:00
Șumudică își continuă invincibilitatea în campionat! Al Shabab a făcut egal cu echipa lui Slaven Bilic
Șumudică își continuă invincibilitatea în campionat

Cu Budescu și Găman pe teren din primul minut, Al Shabab a remizat 0-0 pe terenul lui Al Ittihad și a ajuns la șapte meciuri consecutive fără înfrângere în campionat, dintre care șase victorii.

Marius Șumudică și-a întâlnit un vechi rival, pe banca lui Al Ittihad aflându-se Slaven Bilic. Cei doi s-au duelat de patru ori în Europa League pe vremea când le pregăteau pe Astra, respectiv West Ham. Interesant este că Șumudică nu a pierdut niciunul dintre acele dueluri, reușind două victorii și două remize.

Șumudică își continuă invincibilitatea în campionat

Dacă ar fi să privim partea goală a paharului însă, Al Shabab a ajuns la cel de-al doilea meci la rând fără victorie și fără gol marcat, după 0-3 în Cupa Regelui cu Al Taawon.

După 17 etape, Al Shabab ocupă locul 3 în campionat. Distanța față de ocupantele primelor două locuri s-au mărit la șapte puncte față de Al Hilal, respectiv patru puncte față de Al Nasr, după ce ambele echipe au obținut victorii în această rundă.

Shabab se laudă totuși cu cea mai sigură apărare din campionat, primind doar 11 goluri până acum. Al Shabab evoluează în următoarea etapă pe teren propriu cu Al Raed, o formație de mijlocul clasamentului în Arabia Saudită.

Echipa lui Stanciu a făcut spectacol

De notat faptul că Al Ahli, noua echipă a lui Nicolae Stanciu, a obținut cea mai spectaculoasă victorie a etape, impunându-se cu 4-3 în deplasare cu Al Taawon.  Debutul lui Stanciu s-ar putea produce pe 2 februarie, atunci când Al Ahli o înfruntă în deplasare pe Al Batin.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri