Şumudică îşi joacă ultima carte pentru a scăpa de suspendare! Ce decizie a luat antrenorul Astrei

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
22/07/2016, 13:04
Şumudică îşi joacă ultima carte pentru a scăpa de suspendare! Ce decizie a luat antrenorul Astrei

Azi, 22 iulie, începe sezonul 2016-2017 din Liga 1, iar tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, nu mai are voie să stea pe banca tehnică a campioanei României, dar nici să participe la antrenamente, toate acestea din cauza suspendării primite din partea FRF pentru că a pariat pe meciuri din Liga 1.

Astfel, tehnicianul campioanei României face tot posibilul să i se permită să participe măcar la antrenamentele giurgiuvenilor. Marius Şumudică a făcut şi un prim pas pentru a-şi duce la final planul. Şumi, însoţit de Cristian Petre, unul dintre antrenorii secunzi de la Astra, a fost vineri dimineaţă la sediul Federaţiei Române de Fotbal, pentru a depune o cerere de revizuire a suspendării. Antrenorul giurgiuvenilor speră ca oficialii de la Casa Fotbalului să-l lase să participe la antrenamente, aşa cum o poarte face înainte de competiţiile organizate de UEFA.

În ceea ce priveşte meciurile pe care Astra le va juca pe plan intern, suspendarea lui Marius Şumudică a intrat în vigoare începînd de azi, vineri, 22 iulie, şi va fi activă timp de o lună şi trei săptămîni. În schimb, pe plan european, suspendarea a intrat deja în vigoare de pe 8 iunie şi va expira la finalul acestei luni.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×