ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Şumudică îşi laudă un jucător! ”Nu mă aşteptam la un astel de reviriment”

Marius Şumudică îşi laudă un jucător în urma parcursului excelent avut cu Kayserispor în prima parte a sezonului din Turcia.
Autor: Vicentiu Dinescu | 05.01.2018 | 08:26
Şumudică îşi laudă un jucător! ”Nu mă aşteptam la un astel de reviriment”

Tehnicianul român l-a lăudat pe fundaşul Cristian Săpunaru, fostul său elev de la Astra Giurgiu, despre care a spus că este într-o formă extraordinară deşi are 33 de ani.

ADVERTISEMENT

”Nu ştiu dacă orice jucător care vine din România s-ar adapta. De exemplu, pentru mine, Săpunaru … Eu nu mă aşteptam la un astfel de reviriment şi la modul în care joacă Săpunaru în momentul de faţă. Nu, nu mă aşteptam! Este mult peste ce era la Astra. Este mult peste ce era la Pandurii”, a declarat Şumudică pentru post de televiziune.

Şumudică spune că toată lumea este mulţumită de Săpunaru

”Deci, gândindu-te automat că în momentul în care joci contra unor adversari de temut … Că, aşa, în România, în momentul în care jucai contra echipelor din România, adversarii nu-s de aceeaşi valoare. Când îl întâlneşti pe Gomis, când întâlneşti astfel de jucători, Soldado, când întâlneşti Negredo, când întâlneşti Cenk Tosun… Adică sunt atacanţi cu care te baţi. Şi Săpunaru a făcut un sezon impecabil, toată lumea este mulţumită de el. Toată lumea!”, a mai afirmat Şumudică.

ADVERTISEMENT

Marius Şumudică a semnat în vară un contract cu Kayserispor şi l-a adus cu el în Turcia şi pe Cristian Săpunaru, Astra Giurgiu primind în schimbul său 300.000 de euro. La revelaţia turului din Super Lig mai evoluează şi portarul Silviu Lung.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!