Şumudică a luat foc după ce i-a pierdut pe Boldrin şi de Amorim! "Este extrem de nervos! Sîntem trişti pentru el"

Astra traversează o perioadă foarte dificilă din punct de vedere financiar, iar Steaua a profitat din plin şi l-a transferat, deja, pe Fernando Boldrin.

William de Amorim, alt jucător dorit de roş-albaştrii, va semna, cel mai probabil, în cursul zilei de sîmbătă. Ultimele veşti nu i-au picat deloc bine lui Marius Şumudică, tehnicianul Astrei, care este foarte afectat de faptul că a pierdut doi jucători de mare valoare.

"Sîntem extrem de trişti, mai ales Şumi, pentru că ştiţi lupta lui dintotdeauna cu Steaua. A fost şi este extrem de nervos, dar nu se poate opune. Asta e strategia clubului. Totul e pentru liniştea clubului. În viaţa unei echipe există şi astfel de momente. Doar aşa putem supravieţui şi să aducem liniştea la echipă. Aşa a fost şi cu Budescu. L-am vîndut, am asigurat liniştea la echipă şi am cîştigat campionatul.

La momentul actual, Astra are nevoie de aceşti bani. Un milion de euro sînt bani importanţi. E important ca aceşti bani să ajungă acum la jucători, pentru că vor avea alt moral şi vor fi mai optimişti pentru viitor. Sînt doi jucători extrem de valoroşi, altfel nu îi lua Steaua. E clar că ne vor lipsi. Sînt doi jucători care împingeau bine jocul, extrem de tehnici şi care făceau diferenţa în duelurile unu contra unu. Orice absenţă contează, mai ales că nu e nici Şumi. Sper să nu mai plece nimeni şi să umplem aceste goluri", a declarat Cristian Petre, secundul lui Marius Şumudică pe banca Astrei.